3 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, Kadıoğlu Çiftliği, Kelibişleri ve Yeniköy mahallelerinde tarım işçilerini ziyaret ederek yaşadıkları sorunlarını dinledi ve çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

3 ay önce Türkoğlu

Ak Parti MKYK üyesi Mahir Ünal'ın destekleriyle Elbistan’da düzenlenen toplu sünnet töreninde Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca’da yer aldı.

3 ay önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz psikolojik ve manevi danışmanlık hizmeti devam ediyor. Büyükşehir’in psikolojik danışmanlarından İrem Tezcan Tüten, yaz tatilinin daha verimli şekilde değerlendirilmesi noktasında çocuklara birbirinden değerli tavsiyelerde bulundu.

3 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde düzenlenen haftalık operasyonlarda toplam 141 kişi yakalandı, 72 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

3 ay önce Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, mahallelerin sorunlarını yerinde çözmek ve vatandaşların taleplerini dinleyerek çözüm üretmek amacıyla mahalle toplantıları başlattı.

3 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu’nda Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle hazırlanan, çocuklara ve gençlere yönelik Yaz Spor Okulları’nın başvuruları devam ediyor.

3 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Lojistik Merkezi, 1,9 milyon ton taşıma kapasitesi ve 805 bin metrekare lojistik alanıyla Türkiye’nin en büyük lojistik merkezi olarak bölgenin ticaretine bir dinamizm getiriyor.

3 ay önce Türkoğlu

Pamuk yetiştiriciliğinde önemli bir yere sahip olan Türkoğlu’nda pamuk çekirdeğinin son hali olan çiğit, çeşitli endüstriyel alanlarda kullanılıyor.

3 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta özel dokuma tezgahlarında dokunan “Aba” geçmişten günümüze kadar gelen kültürün en önemli mirasları arasında yer alıyor.

3 ay önce Türkiye

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF), yönetim kurul toplantısını Mersin’in Tarsus ilçesinde gerçekleştirdi.