Emniyet güçleri Kahramanmaraş’ta kamu huzuru ve düzenini sağlamak amacıyla çeşitli operasyonlarını hız kesmeden sürdürüyor. Kent genelinde İl Emniyet Müdürlüğünce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düzenlenen haftalık operasyonlar kapsamında farklı suçlardan şahıslar ekiplerce yakalandı. Gerçekleştirilen operasyonlarda; çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan 109 şahıs, Uyuşturucu Madde Ticareti yapan 4 şahıs, İkamet ve işyerlerinde hırsızlık olaylarına karışan 28 şahıs olmak üzere toplam 141 kişi yakalanarak adli makamlara sevk edilirken, bu şahıslardan 72’si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yapılan kapsamlı operasyonlar esnasında; 18,1 gr Metamfetamin, 13,18 gr Esrar, 79,23 gr Sentetik Kannabinoid (Bonzai), 115 adet Sentetik Ecza, 14 adet ruhsatsız Tabanca ve 3 adet ruhsatsız Av Tüfeği ele geçirildi.

Fotoğraf 7-1

215 ARACA CEZAİ İŞLEM UYGULANDI

Gerçekleştirilen asayiş çalışmalarına ek olarak trafik şube ekipleri de sahada çalışmalarını sürdürüyor. Trafik ekipleri, trafik güvenliğini olumsuz etkileyen ve gürültü kirliliğine sebep olan; 169 araca yüksek sesle müzik dinlemekten, 46 araca ise abartı egzozdan işlem yapıldı.

Fotoğraf 2-2

Başkan Görgel, A Haber Canlı Yayınında Şehirdeki Son Durumu Anlattı Başkan Görgel, A Haber Canlı Yayınında Şehirdeki Son Durumu Anlattı

Kaynak: Haber Merkezi