3 ay önce Kahramanmaraş

Kuzey Irak’ta düzenlenen Pençe-Kilit operasyonu sırasında şehit düşen Kahramanmaraş’lı Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz’un son vasiyetinin yerine getirilmesi için adeta seferber olundu.

3 ay önce Türkoğlu

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinin 2014’te nüfusu 68 bin 423 iken 2024 yılında ilçe nüfusu 74 bin 255’e yükseldi.

3 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu’nda kum ocağında işçi olarak çalışan 68 yaşındaki Kadir Seçgin, kepçe tırnaklarının boynuna saplanması sonucu yaşamını yitirdi.

3 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu’nda yetiştirilen, tadı ve kendine özgü aromasıyla yoğun ilgi gören Türkoğlu çileklerinin hasat dönemi başladı.

3 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'nün il genelinde düzenlediği geniş çaplı operasyonlarda, çeşitli suçlardan aranan 49 kişi yakalandı. Bu şahıslardan 15'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

3 ay önce Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Kurban Bayramı süresince çalışmalarını yoğunlaştıran ve gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerini ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.

3 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş İli Türkoğlu İlçesi Gâvur Gölü Bataklığı’ndan çıkarılan ve 3500 yıl öncesine ait olan Maraş Fili, Anadolu'da yaşamış en büyük canlılardan biri olarak biliniyor.

3 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, Kurban Bayramı münasebetiyle şehit ailelerini ziyaret etti. Başkan Karaca, ziyaretleri sırasında şehitlerin aziz hatıralarını yad ederken, ailelerine de minnet ve saygılarını iletti.

3 ay önce Türkoğlu

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde doğal ortamlarda yetişen Kara Mürver bitkisi, binlerce yıldır insan sağlığına olan katkılarıyla biliniyor.

3 ay önce Türkoğlu

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde buğday hasadı devam ederken, Kaymakam Mustafa Nevzat Mercan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali Şakalar, mahalle muhtarları ve biçerdöver kontrol görevlileri çiftçilerle bir araya geldi.