Tıbbın babası Türkoğlu’nda yetişen “Kara Mürver” Tıbbın babası Türkoğlu’nda yetişen “Kara Mürver”

Şehit aileleri ziyaretleri kapsamında Başkan Karaca, ilk olarak 17 Mayıs 2005 tarihinde Şırnak'ta tuzaklanmış patlayıcı maddenin infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Er Ramazan Orçan'ın ailesini ziyaret ederek Kurban Bayramı'nın manevi anlamı olan birlik ve beraberlik ruhu olduğunu vurguladı.  Başkan Karaca, şehit ailelerinin her zaman baş tacı olduğunu belirterek, "Şehitlerimizin emaneti olan aileleri, bizler için çok kıymetli ve onlara olan minnet borcumuzu asla unutamayız" dedi.

K A R A C A5

ŞEHİT PİYADE UZMAN ÇAVUŞ RAMAZAN DEMİR'İN AİLESİNE ZİYARET

Başkan Karaca, 11 Eylül 2021 tarihinde İdlib bölgesinde askeri birliğe düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ramazan Demir'in ailesini ziyaret etti. Başkan Karaca, ailenin bayramını en içten dilekleriyle kutladı. Karaca, yaptığı konuşmada şehitlerin geride bıraktıkları emanetlerin, milletin en değerli hazinesi olduğunu ifade ederek, "Şehitlerimizin aileleri, bizler için birer kahraman. Onların yanında olmak, onlara destek vermek bizim en önemli görevimiz” ifadelerini kullandı.

Karaca4

ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİ BİZLER İÇİN BAŞ TACI

Başkan Mehmet Karaca, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada şu sözleri kaydetti; "Tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Şehitlerimizin aileleri, Aziz şehitlerimizin emaneti ve bizlerin baş tacı, şehit ailelerine yönelik desteklerimiz ve ziyaretlerimiz artarak devam edecek.”

Karaca3Karaca1

Muhabir: Ayşegül Dokuyucu