1 ay önce Kahramanmaraş

2024 - 2025 Adli Yılı açılış programına katılan Başkan Görgel, “Adli yargı yılını en içten dileklerimle kutluyor, hukukun üstünlüğü ve adaletin sağlanmasında özveriyle çalışan; mensubu olmaktan gurur duyduğum tüm hukuk camiasına yeni adli yılda başarılar diliyorum” dedi.

1 ay önce Türkiye

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen mükellefler için mücbir sebep halini 30 Kasım 2024 Cumartesi gününe kadar uzattı.

1 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu İlçe Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ile birlikte, şehit Piyade Uzman Çavuş Mehmet Taşhan’ın babası Halis Taşhan’ın cenaze törenine katıldı.

1 ay önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesinin örnek projelerinden Kadınlarla Baş Başa Doğa Gezileri’nin bu haftaki durağı Ali Kayası ve Başkonuş Yaylası oldu. Doğada vakit geçiren kadınlar, şehrin doğal güzelliklerini tanıma ve sosyalleşme imkânı da buldu.

1 ay önce Türkoğlu

Kurtuluş Savaşı'nın son aşamasını temsil eden zaferimiz, 30 Ağustos Zafer Bayramı, Türkoğlu’nda da büyük bir katılımla kutlandı.

1 ay önce Türkoğlu

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde, Doluca köyünde yer alan Doluca (Orçan) Kalesi, tarih boyunca farklı medeniyetlerin izlerini taşıyan ve bölgenin zengin geçmişine ışık tutan önemli bir yapı olarak öne çıkıyor.

1 ay önce Kahramanmaraş

Ağustos Fuarı lunaparkında yer alan ranger aleti havada asılı kalırken içerisinde 23 vatandaş korku dolu anlar yaşadı.

1 ay önce Türkoğlu

2024-2025 eğitim-öğretim yılı yaklaşırken, Türkoğlu Belediyesi, ilçedeki 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için anlamlı bir proje başlattı.

1 ay önce Kahramanmaraş

Tüm Türkiye’ye model olan ve Kahramanmaraş’ın eğitimine değer katan projelerini yeni eğitim-öğretim döneminde de sürdüren Hanifi Toptaş başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi, mezun öğrencilere yönelik düzenlediği ücretsiz Üniversite Hazırlık Kursu’na başvuruları almaya başladı.

1 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta farklı suçlardan dolayı 16 yıl hapis cezası bulunan Ö.D.K adlı kaçak şahıs polis ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi.