2 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca yaptığı sosyal medya paylaşımında Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı'nın açılışında Türkoğlu Belediyesi’nin de standıyla fuarda yer aldığını duyurdu.

2 ay önce Kahramanmaraş

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı’na atanan Av. Muhammed Burak Gül, düzenlenen törenle görevi Cüneyt Doğan’dan devraldı.

2 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, ilçede bulunan esnaflara ziyaret gerçekleştirerek hasbihal etti.

2 ay önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, manevi destek noktasında yardıma ihtiyaç duyan bireylere ücretsiz danışmanlık hizmet vermeye devam ediyor. Vatandaşlar, telefonla randevu oluşturarak manevi danışmanlık hizmetinden faydalanabiliyor.

2 ay önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Geleneksel Ağustos Fuarı’na kolay ulaşım sağlaması için fuar boyunca her gün Büyükşehir Belediyesi ve KAFUM arasında 30 dakikalık aralıklarla ücretsiz ring seferleri düzenliyor.

2 ay önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesinin Geleneksel Ağustos Fuarı, ziyaretçi akınına uğradı. Fuar, ilk 3 gününde 150 bine yakın misafir ağırlayarak ziyaretçi rekoru kırdı. 31 Ağustos’a kadar devam edecek fuara tüm Kahramanmaraşlıların yanı sıra çevre şehirlerdeki vatandaşlar da davet edildi.

2 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, ilçedeki yol çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

2 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu ilçe sınırlarında bulunan 10 taşınmaz malın satışı için ihaleye çıkıldı. İhale tarihi 20 Ağustos Salı günü saat 09.00 olarak belirlendi.

2 ay önce Türkoğlu

TUSAŞ ve KMTSO yönetim kurulu üyeleri ve müdürleri Türkoğlu’na gelerek Belediye Başkanı Mehmet Karaca’ya ziyaret gerçekleştirdi.

2 ay önce Kahramanmaraş

Hizmet kalitesini artırarak vatandaşlara daha etkin hizmet sunma hedefinde olan KASKİ Genel Müdürlüğünde, 6 Daire Başkanlığına yeni atamalar yapıldı.