31 Mart yerel seçimlerinde Fırat Görgel’in Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla boşalan AK Parti İl Başkanlığı koltuğuna vekaleten Cüneyt Doğan atanmıştı. Uzun süren belirsizlik sürecinin ardından yeni il başkanı olarak Kahramanmaraş Baro Başkanı Av. Muhammed Burak Gül atandı. İl başkanlığında düzenlenen devir teslim töreniyle Gül, görevi Cüneyt Doğan’dan devraldı.

Whatsapp Image 2024 08 11 At 11.54.52

KAHRAMANMARAŞ, AK PARTİ’NİN GÖZDE ŞEHRİ

KASKİ’de 6 Daire Başkanı Değişti KASKİ’de 6 Daire Başkanı Değişti

Törende konuşan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci, Kahramanmaraş’ın AK Parti için özel bir yere sahip olduğunu vurguladı. Kirişci, “Cumhurbaşkanımız Kahramanmaraş’a her zaman ayrı bir önem vermiştir. Bu şehir, AK Parti ile adeta sevdalısına kavuşmuş bir görüntü sergiliyor. Muhammed Burak Gül kardeşimizin bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inancım tamdır” ifadelerini kullandı.

GÖREVİMİZİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRDİK

Görevi devreden Cüneyt Doğan, AK Parti çatısı altında görev yapmaktan duyduğu gururu dile getirdi. Doğan, “Siyasi hayatım boyunca bu kutlu davada elimden geleni yaptım. Davanın eskisi yenisi olmaz; hepimiz bu davanın birer neferiyiz” dedi. Ayrıca, Gül’ün başarılı hizmetler yapacağına olan inancını belirtti.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Görevi devralan Av. Muhammed Burak Gül, deprem sonrasında şehrin yaralarını sarmak için gösterilen çabalara dikkat çekti. Gül, “Birlik ve beraberliğin önemine her zaman inandım. Bundan sonra da sorun odaklı değil, çözüm odaklı çalışmalar yürüteceğiz” diyerek il başkanlığı sürecindeki hedeflerini açıkladı.

ADALET VE KALKINMA ANLAYIŞI İLE YENİ HEDEFLER

Partisinin adalet ve kalkınma odaklı çalışmaları hakkında da konuşan Gül, hukukun üstünlüğüne olan inancını vurguladı. Gül; “Partimiz, Türkiye’de hizmet noktasında ilklere imza attı. Bu başarıları sürdüreceğiz. Cüneyt Doğan başkanımızın tecrübelerinden faydalanmaya devam edeceğiz” dedi.

Muhabir: Ayşegül Dokuyucu