2 ay önce Kahramanmaraş

KAFUM Atatürk Parkı’nda sürdürülen fuar hazırlıklarını yerinde inceleyen Başkan Görgel, “İnşallah 9 Ağustos Cuma günü fuarımızın açılışını gerçekleştireceğiz. Hazırlıklar yoğun bir şekilde sürüyor. Organizasyonda emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyor, tüm vatandaşlarımızı şimdiden fuarımıza davet ediyoruz” dedi.

2 ay önce Kahramanmaraş

Döngel Direkli Mağarası kazı alanında düzenlenen etkinliğe katılan Başkan Fırat Görgel, “Döngel Direkli Mağarası, binlerce yıllık geçmişiyle sadece bölgenin değil insanlık tarihine de ışık tutan önemli bir kültürel mirasımız. Geçmişten günümüze kadar uzanan bu zengin miras geleceğimize de ışık tutmakta ve bizlere önemli dersler vermekte. İnşallah geçmişimizin değerini bilerek geleceğimizi daha sağlam temeller üzerine inşa edeceğiz” dedi.

2 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca ile Türkoğlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Orhan Çomruk, ilçede esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

2 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu’ndaki Yaz Kur’an Kursu’na pek çok çocuk katılım sağlarken, bu çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler de yapılmaya devam ediyor.

2 ay önce Türkiye

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’ye atıcılıkta gümüş madalya kazandıran Kahramanmaraşlı Yusuf Dikeç'in final atışı esnasındaki rahatlığı büyük yankı uyandırdı.

2 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin çeşitli bölgelerinde yürüttükleri kilit parke yama çalışmalarına hız kesmeden devam ederken son olarak Yedi Güzel Adam Anadolu İmam Hatip Lisesi bölgesinde çalışma gerçekleştirdi.

2 ay önce Kahramanmaraş

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Kahramanmaraş’ta kapsamlı bir operasyonda önemli bir başarıya imza atıldı. Operasyonda çok sayıda kaçak maddeler ele geçirildi.

2 ay önce Kahramanmaraş

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenecek olan teknoloji yarışmalarından birine Kahramanmaraş ev sahipliği yapacak.

2 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta suç ve suçluyla mücadele kapsamında operasyonlar yürüten polis ekipleri, haftalık operasyonlar kapsamında 115 şahsı yakaladı ve bu şahıslardan 54’ü tutuklandı.

2 ay önce Gündem

IFA Berlin, gfu Consumer & Home Electronics GmbH ile dünyanın önde gelen bağımsız etkinlik organizatörlerinden Clarion Events Ltd tarafından kurulan bir ortak girişim olan IFA Management GmbH tarafından düzenleniyor.