Yeni ortaklık kapsamında IFA, etkinliğe daha fazla start-up ve yenilikçi ürün getirmek için dijital teklifini ve IFA Next markasını genişleterek başarısını artırmayı planlıyor. Yeni ortaklık, katılımcılar, sponsorlar ve katılımcılar için daha fazla değer ve heyecan yaratmak üzere özelliklere, yeni deneyimlere ve eğlenceye yatırım yapacak.  

Leif Lindner, 1 Ekim 2023 tarihinden itibaren IFA Management GmbH'nin yeni Genel Müdürü oldu ve Eş Genel Müdür Jörg Arntz ile birlikte IFA Berlin 2024'ün planlanması ve uygulanmasından sorumlu olacak. Bu adımla şirket, ticaret fuarı endüstrisinde uzun vadeli planlama ve yeniliğe odaklandığını vurguluyor. Leif Lindner'in kapsamlı sektör bilgisi, satış deneyimi ve liderlik becerileri, IFA'nın dünyanın önde gelen ticaret fuarı olarak konumunu güçlendirecek.

Japon heyet Elbistan’da depremin sonrasını masaya yatırdı Japon heyet Elbistan’da depremin sonrasını masaya yatırdı

Leif Lindner, Samsung Electronics Almanya'daki uzun görev süresi de dahil olmak üzere 25 yılı aşkın sektör deneyimine sahiptir. Çok kültürlü ortamlardaki deneyimi ve geniş endüstri ağı, CEO'luk görevinde değerli bir varlık olacaktır.

Editör: Didem Kayabaşı