2 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan ve Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, geleneksel aşure etkinliği kapsamında vatandaşlara aşure ikram etti.

2 ay önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 yıl aranın ardından düzenlenmesi planlanan “Geleneksel Ağustos Fuarı” hazırlıkları hızla sürüyor.

3 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, Yaz Kur’an Kursu eğitimi gören öğrencileri ziyaret ederek, onlarla sohbet etti ve hediyeler dağıttı.

3 ay önce Türkoğlu

Başkan Mehmet Karaca, Türkoğlu’na sağlık alanında kazandırılan yeni eczanenin açılışını gerçekleştirdi.

3 ay önce Türkoğlu

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca'yı ziyaret etti.

3 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi, çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlara yönelik bilgilendirme programı başlatarak ürün verimliliğini artırmayı ve yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyor.

3 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, 15 Temmuz Darbe Günü görev başında şehit olan Polis Memuru Niyazi Ergüven’i kabri başında ziyaret etti.

3 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu’nda, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla düzenlenen etkinlikte vatandaşlar, demokrasiye ve milli birliğe olan sonsuz inancını bir kez daha gösterdi.

3 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu'nda, Cuma Pazarı esnafı satışların düşüklüğünden ve pazar yerinin düzensizliğinden şikayetçiyken hem ekonomik sıkıntılar hem de fiziki koşulların yetersizliği nedeniyle zorluk yaşıyor.

3 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği kilit parke ve sosyal alan düzenleme çalışmalarıyla yaşam kalitesini artırmaya devam ediyor.