8 ay önce Türkoğlu

Eğitim alanındaki desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Türkoğlu Belediyesi, "Sanal Dershane" uygulaması sayesinde öğrencilere ek dersler sağlıyor.

8 ay önce Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “Kahramanmaraş'ımızın kurtuluş gününü gururla kutladık. Bu topraklarda güven içinde yaşamamızın teminatı olan kahraman insanlara minnet duygularımızı ifade ediyoruz” dedi.

8 ay önce Kahramanmaraş

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı makamında ağırlayan Başkan Hayrettin Güngör, “Kurtuluş Bayramımızda yanımızda olan KKTC Cumhurbaşkanımız Sayın Ersin Tatar’a teşekkür ediyoruz” dedi.

8 ay önce Kahramanmaraş

Kurtuluşun 104. yıl dönümü dolayısıyla binlerce vatandaşın katılımıyla fener alayı ve Jandarma Genel Komutanlığı mehteran konseri düzenlendi. NFK Kültür Merkezi’nde açılışı gerçekleştirilen “Maraş Gülü ve Peşgir” ile “Kurtuluş” temalı fotoğraf sergisi de sanatseverlerin büyük beğenisini kazandı.

8 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi tarafından, asrın felaketinin 1. Yıldönümü dolayısıyla, Deprem ve Mekan teması ile “1. Uluslararası İstiklal Sempozyumu” düzenlendi.

8 ay önce Kahramanmaraş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kahramanmaraş’a teşrifleriyle düzenlenen yeni konutların anahtar teslimi töreninde, Türkoğlu’nda bulunan TUSAŞ’ın Kahramanmaraş’a ve Türkiye’ye katacağı katkıları konuşuldu.

8 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde inşa edilen 1000 adet deprem konutları tamamlandı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde anahtar teslimi yapıldı.

8 ay önce Kahramanmaraş

6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümü anma programı çerçevesinde Zekeriya Tanrıverdi Camii’nde düzenlenen programda, hayatını kaybeden vatandaşlar dualarla yâd edildi. Anma programı, Kapıçam Şehir Mezarlığı ziyaretiyle devam etti.

8 ay önce Kahramanmaraş

İMO Kahramanmaraş İl Temsilciliği basın toplantısında: 6 Şubat'ta yaşanan depremlerin yıkıcı etkileri ve gelecekteki felaketler için güçlü altyapı ve acil durum planlamalarının önemi vurgulandı.

8 ay önce Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Birlikte daha güçlüyüz ve yaraları hep birlikte saracağız. Unutmadık, unutmayacağız” dedi.