İlçe Belediyeciliğine en güzel örnek olan Türkoğlu Belediyesi, tarım, konut, turizm alanında yaptıklarının yanında gençlerin eğitimini de destekliyor. Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda tanıtımı yapılan yapay zekâ destekli sanal dershane ile öğrencilere ücretsiz eğitim veriliyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, bir toplumda, ekonomi ne kadar önemli ise tarım ne kadar önemli ise eğitimin de o kadar önemli olduğunu vurguladı.

G F1G1It X0 A A839B

GENÇLER, SİZİN GÜZEL YERLERE ULAŞACAĞINIZA İNANIYORUZ

Başkan Osman Okumuş, “Nesillerin bilinçlenmesi, Asrın felaketinden dolayı eğitimin sekteye uğramaması için başlattığımız ‘Sanal Dershane’ uygulaması sayesinde önemli kazanımlar elde ediyoruz. Bir toplumda, ekonomi ne kadar önemli ise tarım ne kadar önemli ise eğitim de o kadar önemlidir. Her eğitimli birey, ülkemizin süper güç olma hedefine ulaşması için çaba sarf edecektir. Sizler gelecekte bu ülkenin gururu olacaksınız. Belediyemizin ‘Eğitim Akademisi’ sanal dershanesi, öğrencilere ek dersler sağlayarak onları destekleyecek. Gençler, sizin güzel yerlere ulaşacağınıza inanıyoruz!"

TUSAŞ'tan Türkoğlu'nda anlamlı iftar: Birlik ve beraberlik sofrası TUSAŞ'tan Türkoğlu'nda anlamlı iftar: Birlik ve beraberlik sofrası

2,

Haber: Ayşegül Dokuyucu

Editör: Didem Kayabaşı