9 ay önce Kahramanmaraş

CNN Türk canlı yayınına katılan Başkan Hayrettin Güngör, “Şehir merkezimize bin adedi Azerbaycan tarafından olmak üzere toplam 10 bin bağımsız bölüm inşa ediliyor. Tarihimizin, kültürümüzün ve hikâyemizin olduğu bu alanların ayağa kaldırılması için proje kapsamında 3 bin 500 konut ve iş yerinin ihalesi yapıldı ve çalışmalar başladı. Yapımına başlanan projeler 1 yıl içerisinde tamamlanacak” dedi.

9 ay önce Kahramanmaraş

Vatan savunmasında şehit düşen Kahraman Mehmetçiğin anısını yaşatmak adına inşa edilen Türkoğlu Şehitlik anıtını tamamlandıklarını aktaran Türkoğlu Belediye Başkanı Okumuş, “Şehitlerimizin fedakârlığını ve vatan sevgisini sonsuza kadar hatırlatacağız ve yaşatacağız” dedi.

9 ay önce Kahramanmaraş

2023 yılını depremlerin etkisinde geçiren Türkoğlu ilçesi, tarım alanında güzel gelişmelerle dolu bir yılı geride bırakırken Kahramanmaraş’ın tarım ürünlerinin ana vatanı oldu.

9 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi’nde 2024 yılının ilk meclis ve grup toplantısı, Başkan Osman Okumuş Başkanlığında yapılarak ilçe için birçok konu karara bağlandı.

9 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetimi tarafından gerçekleştirilen yılın ilk toplantısında, ilçenin sanayi alanındaki yatırım çeşitliliği ve üretkenliğinin artırılması için istişarelerde bulunuldu.

9 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, Kahramanmaraş’ın 2023 yılı ihracatının 1 Milyar 20 Milyon 484 dolar olarak gerçekleştiğini belirterek, “Asrın felaketi ve uluslararası pazardaki zorluklar karşısında verdikleri mücadeleden dolayı tüm sanayicilerimizi, ihracatçılarımızı ve çalışanlarımızı yürekten kutluyor, teşekkür ediyorum.” dedi.

9 ay önce Kahramanmaraş

79 bin metrekarelik büyüklüğü ve muhteşem manzarasıyla görenleri hayran bırakan EXPO 2023 Kristal Lagün, kano branşında şampiyon sporcuların yetişeceği önemli bir tesis özelliğine de bürünüyor.

9 ay önce Türkoğlu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla AK Parti Genel Merkezinde yerel seçimler istişare toplantısına katıldı.

9 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Tarım ve Orman İlçe Müdürü Ali Şakalar, çiftçilerle biraraya gelerek tarla faresinin zararlarına yönelik bilgilendirmelerde bulundu.

9 ay önce Kahramanmaraş

66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti.