Kahramanmaraş'ın Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu olarak 2024 yılının ilk toplantısını yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiklerini bildirdi. Başkan Osman Okumuş, sürekli gelişen ve büyüyen OSB alanlarıyla kalıcı üretim ile sanayi sektörüne destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Toplantıda, 2024 yılında gerçekleştirilecek yatırımlar konusunda detaylı istişarelerde bulunularak ilçenin yatırım çeşitliliği ve üretkenliğinin artırılması hedeflendi.

Karaca, konteyner kentteki vatandaşların sorunlarını dinledi Karaca, konteyner kentteki vatandaşların sorunlarını dinledi

ÜLKEMİZE VE ŞEHRİMİZE BÜYÜK KATKILAR SAĞLAMAKTAYIZ

Başkan Okumuş, “Türkoğlu OSB Yönetimi olarak, 2024 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdik. Türkoğlu ilçesi olarak, 3 Organize Sanayi Bölgesi ve 12 bin çalışanı ile ülkemize ve şehrimize büyük katkılar sağlamaktayız. Sanayi üretimine destek vererek, ülke ekonomisine katma değer sunmanın yanı sıra istihdam olanakları da sunuyoruz. Sürekli gelişen ve büyüyen OSB alanlarımızla, kalıcı üretim ile ülkemizin sanayi sektörüne destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Haber: Ayşegül Dokuyucu

Editör: Didem Kayabaşı