1 yıl önce Kahramanmaraş

Önsen bölgesinde temeli atılan deprem konutları ve yeni inşa edilecek şehir hastanesi alanında incelemelerde bulunan Başkan Güngör, “Hamdolsun hem deprem konutlarında hem de şehir hastanesinde süreçler hızla ilerliyor” dedi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Asrın Felaketi depremlerinin ardından 11 il ve ilçelerde itiraz süreçleri devam ederken, Türkoğlu ilçesinde hak sahipliği ile ilgili alınan komisyon kararına göre, itiraz süresinin son başvuru tarihi 25 Ekim olarak açıklandı.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, yeni yapılaşmayla ilgili alınan kararlar doğrultusunda, “Yaptığımız istişareler neticesinde Dulkadiroğlu’nun zemin etüt raporlarına göre bölgenin katsayısını 5 ile sınırlandırıyoruz” dedi.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi, ilçenin simgesi olan Bababurun Kalesi’ndeki peyzaj çalışmalarını tamamladı.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Halk Ekmek Fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Başkan Güngör, “Asrın felaketinden sonra Şubat – Haziran ayları arasında Halk Ekmek Fabrikasında ürettiğimiz 12 Milyon adet ekmeği ücretsiz olarak hemşehrilerimize ulaştırdık. Ayrıca bu süreçte ekmek fabrikaları ve fırınlara da un desteğinde bulunduk” dedi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta hak sahipliği ile ilgili alınan komisyon kararları ilan edilmeye başlandı. Bu kapsamda Türkoğlu’nda komisyon kararları 11 Ekim Çarşamba günü ilan edilecek.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta Ceviz Diyarı Ekolojik Tarım Turizm Geliştirme Kooperatifi, cevizi kilogram olarak 120 ile 140 TL aralığında, adet olarak ise 1,5 TL ile 2 TL olarak satılmasını tavsiye etti.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, Dulkadiroğlu ve Pazarcık İlçelerindeki bazı bölgelerin sanayi alanı olarak ilan edilmesine ilişkin, “Şehrimiz için hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Senatosu 2023-2024 akademik yılı güz döneminde eğitim-öğretimin uygulanmasıyla ilgili yeni kararını kamuoyu ile paylaştı.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu, “TUSAŞ’ın Türkoğlu organize sanayi bölgesindeki yatırımı yaklaşık 30 milyon Euro civarında. İnşallah yakında üretime başlayacak” dedi.