1 yıl önce Kahramanmaraş

Küçük sanayicilerin yer sorununu çözme anlamında büyük bir önem taşıyan Tomsuklu Atış Alanı, Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile ‘Sanayi Alanı’ olarak ilan edildi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan’ı makamında ziyaret ederek Türkoğlu İslami İlimler Fakültesi ile Türkoğlu Meslek Yüksekokulu'na ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi’nin Gezici Kütüphanesi, Dulkadiroğlu ilçesi Çatmayayla Mahallesi’nde çocuklarla buluştu. Çocukların çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendiği program, renkli anlara sahne oldu.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Doğa Yürüyüşleri’nin bu haftaki rotası şehrin doğal güzelliklerinden Andırın Se Yaylası oldu. Farklı yaş grubundan toplamda 120 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte doğaseverler 7 kilometrelik mesafe kat etti.

1 yıl önce Kahramanmaraş

4 Haziran’da gerçekleşen, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına deprem bölgesinde yaşayan öğrenciler bütün imkânsızlıklara rağmen büyük bir katılım sağladı. 6 Şubat depremleri sebebiyle zor dönemden geçen veliler, çocuklarının sınava olumsuz şartlar nedeniyle yeterince hazırlanamadığını ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından ayrıcalık tanınması gerektiğini belirterek, ek kontenjan veya istenilen okullara yerleştirilmesini istiyor.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, depremzedeleri afetlere karşı bilinçlendirilmek için geçici barınma merkezlerinde eğitim seminerleri ve tatbikatlar düzenliyor.

1 yıl önce Türkoğlu

Tarihte birçok medeniyete, kültüre ev sahipliği yapmış, tarihi ve doğal güzellikleriyle adından sıkça söz ettiren Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesi, doğaseverlere her mevsim ayrı güzellik yaşatıyor.

1 yıl önce Türkoğlu

“11. Fetih Kupası Limitsiz Hava Koşusu" yarışmasında şampiyon olan Türkoğlu Avasım Geleneksel Okçuluk Derneği sporcusu Halil Kozanoğlu, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’u ziyaret etti.

1 yıl önce Türkoğlu

Çocukların yüzlerinde tebessüm, gönüllerinde sevgi olmak için her anlarında yanlarında olan Türkoğlu Belediyesi tarafından “At Binme Etkinliği” gerçekleştirildi.

1 yıl önce Türkoğlu

28 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimlerinde Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesi her seçimde olduğu gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a merkez ilçeler dışında en büyük desteği veren ilçe konumunda yer aldı.