Türkoğlu’nda çilek üretimine büyük destek Türkoğlu’nda çilek üretimine büyük destek

Hafta sonu bir dizi ziyaret ve programlara katılmak üzere memleketi Kahramanmaraş’a gelen AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, yoğun programında yoğun kar yağışından ötürü zarar gören sera çiftliklerini ziyaret etti. Türkoğlu İlçesi Kadıoğluçiftliği Mahallesi’ne giden Ünal, burada ilçedeki çiftçilerle bir araya gelerek, sorunları dinledi. Ziyaretinde Ünal’a Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Mehmet Cihat Sezal ve Habibe Öçal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ekinözü Belediye Başkanı Bilal Eker, İl Tarım ve Orman Müdürümüz Ramazan Bilir eşlik etti.

685 DEKAR ALAN ZARAR GÖRDÜ
Ziyarette; 685 dekar örtü altı tarım alanının zarar gördüğü ve 340 çiftçinin mağduriyet yaşadığı, 20 bin metrekare ahır ve ağılın hasar gördüğü Türkoğlu’nda yaşanan mağduriyetlerin bir an önce giderilmesi hususunda gerekli incelemelerde bulundular.

Konuyla ilgili teşekkür mesajı paylaşan Türkoğlu Belediyesi, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Bu süreçte mağduriyet yaşayan vatandaşların yanında olan ve ziyaret ederek üreticilerin sıkıntılarını paylaşan AK Parti Grup Başkanvekili sn. Mahir Ünal’a Valimiz Ömer Faruk Coşkun’ a, AK Partili Milletvekillerimize ve beraberindeki heyete ç

Editör: TE Bilisim