Türkoğlu

Türkoğlu’nda Mahalleler Arası Futbol Turnuvası start aldı

Türkoğlu Belediyesi tarafından organize edilen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası start aldı. Bu yıl 4.üncüsü düzenlenen turnuvada ilk karşılaşma Fatih Mahallesi ile Gaziosmanpaşa Mahallesi arasında gerçekleşti.

Her fırsatta spor ve sporcuya destek veren Osman Okumuş başkanlığındaki Türkoğlu Belediyesi, gençleri spora teşvik etmek amacıyla düzenlediği Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nın 4’üncüsünü düzenlenen törenle başlattı. Türkoğlu Futbol Sahasında gerçekleştirilen ve yoğun katılımın olduğu törene Türkoğlu Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş, Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Şahin Hopur, Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ekrem Karaoğlan ve ilgililer katıldı.

 

TURNUVADA 25 TAKIM MÜCADELE EDECEK!

Tüm giderlerin, Türkoğlu Belediyesi tarafından karşılandığı ve toplam 25 takımın yer aldığı turnuvada, ilk maç Fatih Mahallesi ile Gaziosmanpaşa Mahallesi arasında gerçekleştirirken, müsabakanın başlama vuruşunu Mahmut Hersanlıoğlu ile Osman Okumuş yaptı. Turnuvanın sağlık, dostluk ve kardeşlik ortamı içerisinde geçmesini temenni eden ve takımlara başarılar dileyen Başkan Okumuş, “Sporla ilgili etkinliklerin tamamında varız” dedi. Okumuş, turnuvada 1., 2. ve 3. olan takımlara hediyelerin yanı sıra, Konya, Bursa, Çanakkale ve İstanbul'a gezi turuna yollayacağını belirtti.