İçinde bulunulan kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması, salgınla mücadelenin başarısı açısından büyük önem arz ediyor. Bu kapsamda İçişleri Bakanlığı tarafından ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin sloganıyla’ 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen koronavirüs tedbirleri denetimi, Türkoğlu’nda da devam ediyor. Tarım, Emniyet, jandarma, Zabıta, görevlilerinin yer aldığı bugünkü denetimde, ilçe genelinde vatandaşların temiz gıda tüketmeleri, güvenli seyahat edebilmeleri, alışveriş yapabilmeleri, sosyal mekanları kullanabilmeleri amacıyla alınan Koronavirüs önlemlerine ilişkin genelgelerde belirtilen hususlar ile sosyal mesafe kuralına, maske kullanımı zorunluluğuna ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edildi. Yapılan geniş çaplı koronavirüs tedbirleri denetimine İlçe Kaymakamı Gürbüz Saltaş, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hikmet Kaçar, İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Bozdoğan ve İlçe Emniyet Müdürü Bilal Erdem de eşlik etti. Türkoğlu ilçesindeki bazı cadde ve sokak üzerinde yer alan iş yerlerini, marketleri, lokantaları, kafeteryaları, vb. iş yerlerini kontrol eden Türkoğlu İlçe Kaymakamı Gürbüz Saltaş, koronavirüs tedbirlerine uyan işyeri sahiplerine ve vatandaşlara teşekkür etti.

 

KURALLARA UYMAYANLAR İKAZ EDİLDİ

Covid-19 ile mücadele için alınan kararlara bir çoğunlukla uyulduğunu görmekten memnun olduğunu dile getiren Kaymakamımız Gürbüz Saltaş, kurallara uygun davranmayan az sayıdaki vatandaşı ve işyeri sahibini de ikazda bulunarak, kurallara uygun hareket etmelerini istedi.

Covid-19 tedbirleri kapsamıda içerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan maske, mesafe ve temizlik kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulmasının salgınla mücadelenin başarısı açısından büyük önem arz ettiğini hatırlattı.

 

Feyzettin Okumuş, Gece Gündüz Demeden Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor Feyzettin Okumuş, Gece Gündüz Demeden Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

 

Editör: TE Bilisim