Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un İlçeye kazandırdığı birbirinden değerli projeleri sonrası Türkoğlu İlçesi her geçen gün kendisini yenileyerek gelişiyor. Özelikle son 5 yılda İlçede cezaevi, Lojistik Merkezi, kent meydanı, parklar ve daha birçok hizmetlerin hayata geçmesiyle yatırımcıda rotasını Türkoğlu İlçesine çevirdi. Son aylarda Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’da yeni projelerine ağırlık verirken Şekeroba Mahallesi’ne düğün salonu ve açık yarı olimpik yüzme havuzu yapılması için çalışmalar başladı. Şekeroba Mahallesi’ne 25 yıl süreli yap-işlet modeli ile düğün salonu ve açık yarı olimpik yüzme havuzu yapılması için ihaleye çıkılırken, ihale 9 Eylül Çarşamba günü gerçekleşecek.

 

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

TUSAŞ'tan Türkoğlu'nda anlamlı iftar: Birlik ve beraberlik sofrası TUSAŞ'tan Türkoğlu'nda anlamlı iftar: Birlik ve beraberlik sofrası

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, seçim döneminde söz verdikleri projeleri bir bir hayata geçirdiklerinin altını çizerek şöyle konuştu: “Türkoğlu ilçesini ve halkını zenginleştirme noktasında önemli yatırımları ilçeye kazandırıyoruz. Yeni Belediye binası, kent meydanı, okçuluk eğitim alanı ve daha birçok projelerimizi geçtiğimiz yıllarda hayata geçirdik. Kırsal Mahallelerimizde parkesiz yol bırakmayacağız, ekiplerimiz çalışıyor. Son olarak Şekeroba Mahallemize 25 yıl süreli yap-işlet modeli ile düğün salonu ve açık yarı olimpik yüzme havuzu kazandırmak için bir adım attık. İhaleye önümüzdeki ay çıkıyoruz. Buranında tamamlanmasıyla Şekeroba Mahallemizde sosyal donatımlarımız artacak. Bizim belediyecilik görevleri dışında aynı zamanda görevimiz Türkoğlu'ndaki vatandaşların zenginleşmesini sağlamak, Türkoğlu'ndaki esnafların müşterilerinin artmasını sağlamak, işsiz gençlerimize de iş imkânı sağlamak için projeler üretmek. Bakın İlçemizde OSB’nin bir kısmı çalışmaya başladı, tam çalışmayla burada 3 bine yakın kişi istihdam edilecek. Binlerce kişi çalışacak ve binlerce göç alacağız. Bir ilçe, bir belde, bir şehir göç alırsa ancak zenginleşebilir, değişebilir, kalkınabilir ve büyüyebilir. Bence Türkoğlu'na sağladığımız en büyük katkı budur. 2024’e kadar enerjimizde hiçbir azalma olmadan gece gündüz çalışacağız. Sorun ne olursa olsun önemli olan halkımız, önemli olan Türkiye’miz.”

 

Editör: TE Bilisim