1 hafta önce Türkoğlu

Kahramanmaraş İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çelik, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı kapsamında Yeşilyöre İlkokulu-Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

1 hafta önce Türkoğlu

Türkoğlu Tarım ve Orman İlçe Müdürü Ali Şakalar ve teknik personel, kırmızı biberin kurutulmaya bırakılan sergi alanlarını gezerek her koşulda üretime devam eden üreticileri ziyaret etti.

1 hafta önce Türkoğlu

Türkoğlu ilçesinde, vatandaşların refahı ve çevre temizliğine önem verilirken, mahallelerdeki hafriyat kaldırma çalışmaları da hız kesmeden sürüyor.

1 hafta önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP), 6 Şubat depremleri sonrasında eylemleri güncelleyerek afet risklerini azaltma çalışmalarını sürdürüyor.

1 hafta önce Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine 425.000 TL nakdi destek sağladı. Bu kapsamda düzenlenen destek programı, Dulkadiroğlu Heyecan Bahçesi'nde gerçekleştirildi. Programa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ekrem Karaoğlan, Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan spor kulüp başkanları, gözlemciler ve hakem temsilcileri katıldı.

1 hafta önce Türkoğlu

Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çelik, Fatih İlkokulu'nda hazırlanan İngilizce sınıfının açılışına katıldı.

1 hafta önce Türkoğlu

İstiklal Üniversitesi Türkoğlu yerleşkesinde yapımı tamamlanan Hz. Ömer Camii, belediyenin ve hayırseverlerin katkılarıyla hizmete açıldı.