1 hafta önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen 3 x 3 basketbol turnuvası final müsabakalarının ardından ödül töreniyle noktalandı. 12 – 18 yaş arasındaki gençlerin katılımıyla düzenlenen turnuvada rakiplerini mağlup ederek şampiyonluğa uzanan takımlar, kupalarına kavuştu.

1 hafta önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, ilçenin geleceği için taleplerini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a iletti.

1 hafta önce Kahramanmaraş

Kültürel ve sosyal projelerle ‘Asrın Felaketi’nin psikolojik anlamda olumsuz etkilerini ortadan kaldırmayı hedefleyen Hanifi Toptaş başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi, yeni bir festivale imza attı. Türkiye’nin 22 farklı şehrinden klasik otomobil tutkunlarını Kahramanmaraş’ta bir araya getiren Klasik Otomobil Festivali yoğun ilgi gördü.

2 hafta önce Kahramanmaraş

Avrupa Spor Haftası dolayısıyla Kılavuzlu Su Sporları Merkezi’nde gerçekleştirilen Sup Kano etkinliğinde sporcularla bir araya gelen Başkan Görgel, “Şehrimizde sporu yaygınlaştırmak ve Kahramanmaraş’ı bir spor şehri haline getirmek için gayretimizi sürdürüyoruz.” dedi.

2 hafta önce Kahramanmaraş

Uluslararası İşitme Engelliler Haftası dolayısıyla NFK Kültür Merkezi’nde düzenlenen sessiz sinema film gösterimine katılan Başkan Görgel, “Büyükşehir Belediyesi olarak çeşitli yardım ve desteklerle işitme engelli vatandaşlarımızın günlük yaşamlarındaki zorlukları en aza indirmeye çalışıyoruz.” dedi.

2 hafta önce Kahramanmaraş

Bölgesel Amatör Lig’de 3’üncü grupta mücadele edecek olan Onikişubat Spor Kulübü'nün futbolcuları, teknik heyeti ve idari kadrosuyla bir araya gelen Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, “Onikişubat Belediyesi olarak hem İstiklalspor hem de Kahramanmaraşspor’umuz ve Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Onikişubat Spor Kulübü’müze desteklerimizi esirgemeyeceğiz” dedi.

2 hafta önce Kahramanmaraş

Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ni ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Görgel, “Esnafımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak için hep birlikte yoğun gayretimizi sürdürüyoruz. Daima esnafımızın yanındayız. Onların sorunu, bizim sorunumuz” dedi.

2 hafta önce Kahramanmaraş

Educcon 2024 Programı kapsamında “Yapay Zeka ve Eğitimde Robotik Kongresi” Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) ve Kahramanmaraş Teknokent ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

2 hafta önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, Genç Kahramanmaraş Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) tarafından düzenlenen “3.KASİAD Ödülleri” etkinliğine katıldı.

2 hafta önce Türkoğlu

Çağlayancerit Belediyesi tarafından ilçede düzenlenen 8. Ceviz ve Kültür Festivali, bol eğlence ve kalabalıkla geçerken, Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca da katılım sağladı.