2 hafta önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’da 28 kilometrelik Elmalı – Körücek – Kalaycık – Kışla Grup Yolu’nda deforme olan kısımları sıcak asfaltla tamir ederek yerleşim yerlerinin ulaşım konforunu artırıyor.

2 hafta önce Türkoğlu

Türkoğlu ilçesinde, Belediye Başkanı Mehmet Karaca’nın öncülüğünde yürütülen yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

2 hafta önce Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Budaklı Mahallesi’nde gerçekleştirilen Geleneksel Bağbozumu Günleri etkinliğine katılan Başkan Görgel, “Bertiz’de üretilen kabarcık üzümünü, daha sonrasında yapılan pekmez, samsa ve sucuk gibi ürünlerimiz, şehrimizin dünyaya tanıtılması açısından önemli değerlerimiz” dedi.

2 hafta önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, ilçenin bereketli topraklarında yetişen ve ‘Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı’nda tanıtımı yapılan ürünlerin üreticileri olan çiftçileri ve esnafları makamında ağırladı.

2 hafta önce Türkoğlu

Türkoğlu'nda yeni eğitim-öğretim yılı başlarken, Belediye Başkanı Mehmet Karaca da öğrencileri yalnız bırakmıyor.

2 hafta önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Elbistan’da gerçekleştirdiği adli aramada büyük miktarda sahte ürün ele geçirdi.

2 hafta önce Kahramanmaraş

Hanifi Toptaş başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi, ilçedeki kırsal mahallelerin ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Son olarak Sarıgüzel Mahallesi’ne bağlı Taşlıyurt Obası’nda gerçekleştirilen yol düzenleme çalışmaları, bölge halkının takdirini topluyor.

3 hafta önce Türkoğlu

Kahramanmaraş'ta kamu mallarını çalarak sattığı iddia edilen 8 kişiden 4'ü tutuklandı, 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

4 hafta önce Türkoğlu

Türkoğlu ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen anma programı, ilçe protokolünün katılımıyla anlamlı bir şekilde gerçekleştirildi.

4 hafta önce Türkoğlu

Kahramanmaraş’ın verimli tarım bölgelerinden Türkoğlu, çilek üretiminde Türkiye'nin önde gelen merkezlerinden biri olmaya devam ediyor.