1 ay önce Türkoğlu

Pazarcık’ta muhtarlarla bir araya gelen Başkan Görgel, “Pazarcık’ımızda kıymetli muhtarlarımızdan mahallelerimizin ihtiyaçlarını dinledik, gerçekleştireceğimiz yatırımlara dair istişarelerde bulunduk.

1 ay önce Türkoğlu

Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda bronz madalya kazanan Kahramanmaraşlı milli yüzücü Sevilay Öztürk ve U-20 Dünya Güreş Şampiyonası'nda üçüncü olarak tüm Türkiye’yi gururlandıran Kahramanmaraşlı milli güreşçi Hakan Büyükçıngıl’ı tebrik eden Başkan Görgel, “Hemşehrimiz Sevilay Öztürk ve Hakan Büyükçıngıl kardeşlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

1 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu’nda “İlk Çantam” projesi kapsamında 1.sınıfa başlayan 2 bin öğrenciye, içerisinde okul malzemeleri bulunan çantalar hediye edildi.

1 ay önce Türkoğlu

Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’da Yalıntaş - Aksakal Grup Yolu’nda yenileme çalışmalarına başladı. Grup yolunun yaklaşık 3 kilometrelik kısmının ulaşımı sathi asfaltla iyileştirilecek.

1 ay önce Türkoğlu

Dulkadiroğlu’nda altyapı hizmetlerini güçlendirmek ve vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla önemli bir adım atıldı.

1 ay önce Türkoğlu

Büyükşehir Belediyesi, DMD Farkındalık Günü dolayısıyla DMD hastası çocuklar ve aileleri için moral gezisi düzenledi.

1 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi, İstiklal Üniversitesi Türkoğlu Yerleşkesi’nde bulunan Hz. Ömer Bin Hattab Camii’nin çevresinde başlattığı düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

1 ay önce Türkoğlu

Kahramanmaraş Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün başarılı operasyonu ile uyuşturucu madde ticareti yapan iki şahıs suçüstü yakalanarak tutuklandı.

1 ay önce Eğitim

Türkoğlu’nda ilkokula yeni başlayan 2 bin öğrenciye "İlk Çantam" projesi kapsamında, kırtasiye setleri ve çantalar hediye edildi.

1 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) ile Filistin/Cenin Ticaret ve Sanayi Odası arasında, iki ülke arasındaki ticari ve ekonomik ilişkileri güçlendirmek amacıyla "Kardeş Oda Protokolü" imzalandı.