4 hafta önce Türkoğlu

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Akif Bulut ve Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çelik Fatih İlkokulu'nu ziyaret etti.

4 hafta önce Kahramanmaraş

Edebiyat Yolu üzerinde yer alan Âşık Mahzuni Şerif Tünellerinde yürütülen çalışmaları inceleyen Başkan Görgel, “Sondajlar yapıldı, proje hazırlanıyor. İnşallah proje hızlı bir şekilde tamamlanarak tüneller tekrar ulaşıma açılacak” dedi.

4 hafta önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, şehrin çehresini güzelleştirmek ve vatandaşlara daha modern yaşam alanları sunmak için kavşak, meydan ve refüjlerde geniş çaplı peyzaj, bitkilendirme ve düzenleme uygulamaları gerçekleştiriliyor.

4 hafta önce Türkoğlu

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesindeki Hasırcıoğlu AVM, Türkoğlu Atatürk İlkokulu ve Şehitler İlk-Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilere çanta desteğinde bulundu.

4 hafta önce Kahramanmaraş

6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş depreminin meydana getirdiği büyük zorluklara rağmen, Kipaş Holding’e bağlı Kipaş Pazarlama, azmi ve kararlılığıyla Türkiye'nin gururu olmaya devam ediyor.

4 hafta önce Türkoğlu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, teşekkür ziyaretleri kapsamında Kahramanmaraş’a gelerek Türkoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti.

4 hafta önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çevre düzenleme çalışmaları hakkında bilgi verdi.

4 hafta önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, engelli toplu taşıma kartlarının vize sürelerinin 30 Haziran 2025 tarihine kadar uzatıldığını duyurdu.

1 ay önce Türkoğlu

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde yer alan Şehitler Parkı’nda bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yapıldı.

1 ay önce Türkoğlu

Büyükşehir Belediyesi, Aile Danışmanı – Yazar Saliha Erdim ile “Ailede Mahremiyet” konulu söyleşi düzenledi.