2 ay önce Türkoğlu

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Türkoğlu Meslek Yüksek Okulu, 2024-2025 akademik yılında iki yeni bölüm açarak eğitim öğretim faaliyetlerine genişleme sağlıyor.

2 ay önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, rezerv alan içerisinde kalan bölgede deprem öncesi ve sonrası faaliyetlerini sürdüren esnaflar için Piazza AVM yanında yeni geçici çarşı oluşturulacağı ve geçici iş yerlerine başvuruların başladığını duyurdu. Başvurularda son gün 26 Temmuz Cuma.

2 ay önce Kahramanmaraş

Onikişubat Belediyesi, gençlerin yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak amacıyla Bilgi ve Kültür Evi’nde düzenlediği Yaz Okulu ile dikkat çekiyor. Bu yılki programa bin 500’e yakın öğrenci katılarak, zengin eğitim içeriğinden faydalanma fırsatı buluyor.

2 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından ormanlık alanlarda izinsiz kenevir bitkisi ekildiği üzerine operasyon yapıldı.

2 ay önce Kahramanmaraş

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Dr. İrfan Karatutlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde söz alarak Sağlık Bakanlığı’nın Kahramanmaraş’ta yaptığı yanlış uygulamalara tepki gösterdi.

2 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer’in başkanlığında düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katılarak ilçedeki önemli sorunları gündeme taşıdı.

2 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi, ilçe genelinde hasta, engelli ve yaşlı vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik önemli bir hizmet olan "Alo Evde Bakım" programını aralıksız olarak sürdürüyor.

2 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca esnafları ziyaret ederek onların taleplerini ve ilçede yapılacak olan projeler hakkında bilgilendirme yaptı.

2 ay önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesinin Kuveyt Arap Ekonomik Kalkınma Fonu destekleriyle şehre kazandıracağı GES projesinde ihale süreci başladı.

2 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta polis ekipleri tarafından kent genelinde organize edilen operasyonlarda 91 kişi yakalanırken, 52 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.