3 ay önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımımızın Euro 2024'te Gürcistan ile oynadığı müsabakayı Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi'nde kurduğu dev ekranda canlı yayınladı. Sporseverler, milli heyecanı dev ekrandan takip etti.

3 ay önce Kahramanmaraş

A Haber’in canlı yayın konuğu olan Başkan Görgel, “Kurban Bayramı öncesi 8 bin ihtiyaç sahibi vatandaşımıza toplam 20 Milyon TL maddi destekte bulunduk. Büyükşehir Belediyesi çalışanlarımıza ise 6 bin TL bayram ikramiyelerini hesaplarına yatırdık. Bayram süresince hemşehrilerimize ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunuyoruz. Elimizden geldiğince şehrimizdeki her insanımıza ulaşmaya çalışıyoruz” dedi.

4 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu’nda bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), İstiklal Üniversitesi’yle işbirliği sonrası şimdi de kentin meslek liseleri olan Kahramanmaraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Türkoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi beraberliğinde anlaşma protokolü yaptı.

4 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer’i makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

4 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Tarım ve Orman İlçe Müdürü Ali Şakalar, geçtiğimiz günlerde Şekeroba Mahallesi’nde çıkan yaklaşık 270 dekar alanda etkili olan yangın sonrası Mahalle Muhtarı Nadir Bekereci ile birlikte bölgede incelemelerde bulundu.

4 ay önce Türkoğlu

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörü İsmail Bakan ve beraberindeki heyet, Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

4 ay önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, DermanKart Giyim Mağazası’nda ihtiyaç sahibi vatandaşlara kıyafet desteğinde bulunmayı sürdürüyor. Esnaf ve vatandaşların getirdiği kıyafetler ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor.

4 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Türkoğlu Belediyesi koordinesinde, ilçenin ana arterlerinde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi.

4 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali Şakalar, Bayramgazi Mahallesi'nde ayçiçeği ekili alanlarda çiftçi ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerde üreticilerle ayçiçeği üretimi üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

4 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca ilçede bulunan vatandaşları hem acılı gününde hem de mutlu anlarında yalnız bırakmıyor.