5 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu İlçe Kaymakamı ve aynı zamanda Türkoğlu OSB Müteşebbis Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Mercan öncülüğünde, Türkoğlu ilçe OSB’sinin geleceği görüşüldü.

5 ay önce Türkoğlu

Kahramanmaraş’ta Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi’nin Nazar Tekstil destekleriyle yenilenen spor salonu Arif Burak Balduk adıyla açıldı. Açılışa Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca da katılım sağladı.

5 ay önce Türkoğlu

Kahramanmaraş Adliyesi’nde Türkoğlu Açık Ceza İnfaz Kurumları’nda bulunan işyurtlarına bağlı atölyelerde üretilen ürünler sergilenirken, Türkiye geneli düzenlenen bir sergide Türkoğlu Açık Ceza İnfaz Kurumu birinci oldu.

5 ay önce Kahramanmaraş

Hayırseverlerin Başkenti Alanya'nın hayırsever öğrencileri, öğretmenleri ve hayırseverleri Hamdullah Emin Paşa Vakfı öncülüğünde depremde en çok hasar gören Kahramanmaraş İli'nin Pazarcık İlçesine ALANYA İLKOKULU adında bir okul yaptırıyor.

5 ay önce Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediyesi'nde, gerçekleştirilen yapısal değişiklikler kapsamında, bazı sözleşmeli ve şirket çalışanlarına işten çıkış bildirimi yapıldı.

6 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu’nda Okumuş, Kurt, Akbaba, Selci, Reyhan, Tut ve Gemci aileleri Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Karaca’ya destek için katılım sağladı.

6 ay önce Kahramanmaraş

Seçime günler kala, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve AK Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Av. Feyzettin Okumuş, mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla buluştu.

6 ay önce Kahramanmaraş

Yeniden Refah Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Mehmet Karaca, Şekeroba mahallesindeki esnafları ziyaret etti.

6 ay önce Türkoğlu

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) yönetimi öncülüğünde, Türkoğlu lojistik konteyner kentte iftar programı düzenlendi.

6 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un da içinde bulunduğu araç, maddi hasarlı trafik kazası geçirdi.