4 ay önce Türkoğlu

TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan ve beraberindeki heyet, üretim tesislerini ziyaret etti

4 ay önce Türkoğlu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu, Türkoğlu Belediyesini ziyaret etti.

4 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi ekipleri vatandaşların daha yaşam kalitesini artırmak için ilçede çalışmalarını sürdürüyor.

4 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği operasyonlarda 136 kişi yakalandı, 80 kişi tutuklandı. Yapılan çalışmalarda çeşitli uyuşturucu maddeler ve silahlar ele geçirildi.

4 ay önce Kahramanmaraş

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 4. Olağan Genel Kurulu gerçekleşirken mevcut başkan Nuri Kolaylı, yeniden güven tazeledi.

5 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca ve eşi, Anneler Günü'nde Şehit annelerini ziyaret ederek onları onurlandırdı.

5 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi, Belediye Başkanı Mehmet Karaca'nın önderliğinde, ilçe genelinde çevre temizliği ve düzenleme çalışmalarını hızlandırdı.

5 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu ilçesi Çakallıhasanağa Mahallesinde bulunan Hacı Mehmet Narlı İlk ve Orta Okulu içerisinde Şefkat Elçileri Topluluğu tarafından Deprem Şehidi Cemal Toman Kütüphanesi' açılış gerçekleştirildi.

5 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta polis ekipleri tarafından il genelinde haftalık olarak düzenlenen operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Yapılan çalışmalar sonucunda 117 kişi yakalanırken bu şahıslardan 54’ü tutuklandı.

5 ay önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Binevler Anaokulu ve Kavlaklı Hasan Gökçe Ortaokulu öğrencilerini misafir etti. Üniformalarını giyen minik itfaiyeciler, mesleğe dair bilgiler edindi.