6 ay önce Türkoğlu

Yeniden Refah Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Mehmet Karaca 31 Mart yerel seçimleri çalışmaları kapsamında Kılılı mahallesinde bulunan konteyner kenti ziyaret etti.

6 ay önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesinde dönemin son meclis toplantısı yapıldı.

6 ay önce Türkoğlu

Sentetik çimli Türkoğlu futbol sahası yenileniyor. Daha dayanıklı zemin ve iyileştirilmiş drenaj sistemiyle her hava koşulun da müsabakalara hazır olacak.

6 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Türkoğlu ilçesinde su altyapısı onarım çalışmaları hız kazandı.

6 ay önce Türkoğlu

Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan ve TOKİ Konutları ile bölgedeki birçok mahalleye ulaşım sağlayan Orçan Caddesi’ni sıcak asfaltla buluşturuyor.

6 ay önce Kahramanmaraş

Yeni dönem projeleri arasında yer alan imar konusunu dile getiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu’nda yapılaşmaya müsait yeni imar alanlarının olduğunu dile getirerek, “Kahramanmaraş’ın geleceği Dulkadiroğlu’ndadır” dedi.

6 ay önce Kahramanmaraş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı makamında ağırlayan Başkan Hayrettin Güngör, “Asrın felaketinin yıl dönümünde Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle 9 bin 289 konutun kurasını çekerek anahtar teslimlerini yapmıştık. Bugün de yine Sayın Cumhurbaşkanımızın canlı bağlantıyla katıldığı programda 7 bin 858 konut ve 445 köy evinin kurasını çektik. Böylece şehrimizde tamamlanarak anahtarları teslim edilen toplam konut sayısı 17 bini geçti” dedi.

6 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, deprem bölgelerindeki işletmelerin karşı karşıya olduğu zorluklara dikkat çekerek, mücbir sebep halinin uzatılması çağrısında bulundu.

6 ay önce Kahramanmaraş

Programı kapsamında Kahramanmaraş’a gelen Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile Valiliği ziyaret eden Başkan Güngör, “Şehrimize göstermiş olduğu ilgi ve destekleri için Milli Savunma Bakanımız Sayın Yaşar Güler’e şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

7 ay önce Türkoğlu

Yeniden Refah Partisi’nin Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Mehmet Karaca, Uzunsöğüt mahallesine ziyaret gerçekleştirdi.