7 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanlığına Cumhur İttifakı ortak adayı olan Feyzettin Okumuş, Seçim Koordinasyon Merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi.

7 ay önce Kahramanmaraş

Turan İlkokulu tarafından gerçekleştirilen “Her Şehide Bir İlmek” projesinin sonuç sunumu ve “Biz Çanakkaleyiz” adlı tiyatro gösterisine katılan Başkan Güngör, “Şehitlerimiz için başlatılan bu proje kapsamında 430 bin ilmekten oluşan şanlı bayrağımıza bizler de bir ilmek attık. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz” dedi.

7 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta polis ekiplerince gerçekleştirilen haftalık operasyonlarda; 133 şahıs yakalanırken bu şahıslardan 73’ü tutuklandı.

7 ay önce Türkoğlu

11 Mart Pazartesi günü idrak edilecek olan Ramazan ayı için Kahramanmaraş İl Müftülüğü şehrin farklı noktalarında Ramazan çadırları kurarken, Türkoğlu’na da 600 kişilik çadır kurulacak.

7 ay önce Türkoğlu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Kahramanmaraş’ta ilçe ziyaretleri kapsamında Türkoğlu’nda da vatandaşlarla buluştu.

7 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta kaçak altın üretimi yapılan imalathaneye düzenlenen operasyonda yakalanan 3 kişiden 1’i tutuklandı.

7 ay önce Türkoğlu

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Türkoğlu Başkan Adayı Av. Feyzettin Okumuş, esnafları ziyaret ederek destek istedi.

7 ay önce Kahramanmaraş

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’le birlikte Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti.

7 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta il genelinde polis ekipleri tarafından yapılan haftalık operasyonlar kapsamında 138 şahıs yakalandı ve bu şahıslardan 71’i tutuklandı.

7 ay önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi tarafından Pınarbaşı mevkiinde hayata geçirilen Çamlıca Turizm Tesisleri’nin inşası tamamlandı. Çevre düzenleme ve peyzaj uygulamalarının ardından yeni yatırımın kısa süre içerisinde hizmete alınması planlanıyor.