7 ay önce Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, ilçede faaliyetlerini sürdüren sanayi işletmelerini ziyaret etti.

7 ay önce Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ağır hasarlı olarak yıkımı gerçekleştirilen Doğukent ve Güneşevler ile ilgili yeni süreci duyurdu. Başkan Okay, geçtiğimiz haftalarda Doğukent’in rezerv alan olarak duyurulmasının ardan, Güneşevler’inde buna dahil edildiğini söyledi.

7 ay önce Kahramanmaraş

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Şehit Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir’in ailesine yeni evlerini teslim etti.

7 ay önce Kahramanmaraş

31 Mart yerel seçimleri için Cumhur İttifakı’nın kullanacağı Türkoğlu Seçim Bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

7 ay önce Kahramanmaraş

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu'na mensup 9 Gazeteciler Federasyonu, 86 Gazeteciler Cemiyeti Başkan ve Temsilcilerinin katıldığı TGK Başkanlar Kurulu Sonuç Bildirgesinde Basın Meslek Yasasının öncelikle çıkarılması istendi. Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç ve İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Koordinatörü İdris Kardaş'ında katıldığı toplantı da basının sorunları görüşüldü.

8 ay önce Türkoğlu

İlçesinin tanıtımı için çalışmalarına devam eden Türkoğlu Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen Kahramanmaraş Tanıtım Günlerindeki yerini aldı.

8 ay önce Türkoğlu

Yeniden Refah Partisi Türkoğlu Belediye Başkan adayı Mehmet Karaca seçim ofisi açılışını gerçekleştirdi.

8 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Modeli adı verilen sistemle toplu taşıma giderlerinin büyük bir kısmını üstlenen Büyükşehir Belediyesi, 30 büyükşehir arasında en uygun toplu taşıma hizmetini sunan 2. belediye oldu.

8 ay önce Kahramanmaraş

Kamu görevlilerinin ve emeklilerin acil çözüm bekleyen sorunlarına ilişkin basın açıklaması yapan Türkiye Kamu-Sen Kahramanmaraş İl Temsilcisi Ziya Yenipınar, beklentilerinin ekonomik zorluklar içinde bulunan memur ve emeklilerin yüzünün güldürülmesi yönünde olduğunu söyledi.

8 ay önce Kahramanmaraş

Ali Kayası Cam Teras ve Turizm Tesisleri’nde önceki dönem belde belediye başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Güngör, “2023 yılının sonuna doğru Ali Kayası Cam Teras’ı tamamlayarak hizmete açtık. Buraya restoran, ahşap yürüyüş alanları, cam teras ve otopark kazandırdık. Ayrıca buraya ulaşım için standardı oldukça yüksek 20 kilometrelik bağlantı yolu oluşturduk” dedi.