8 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş'ta yemek fiyatlarına yeni zamlar geldi. Paça, Çorba ve Döner ücretlerinde Artış oldu. Asgari ücret vatandaşların cebine girmeden erimeye başladı.

8 ay önce Türkoğlu

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde yapımı tamamlanan 1000 konutun 6 Şubat’ta anahtar teslimi yapılacak.

8 ay önce Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Doğukent konutlarının belediye şirketi aracılığıyla yapılacağını duyurmuştu. Başkan Okay, inşaat çalışmalarının başladığını müjdeleyerek, “Doğukent konutları için ilk kazmayı bugün vurduk” dedi.

8 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Valiliği tarafından Kurtuluş Mücadelesinin 104. yıldönümünde üzüntü verici olayların yaşanmaması adına kent genelinde ruhsatlı olsa dahi silah taşımak yasaklandı.

8 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Havalimanında Aletli İniş Sistemi’ne (ILS) dayalı usul tasarımının mümkün olamamasından dolayı ILS cihazı yerine Offset Localizer Sisteminin 2024 yılı içerisinde kurulumunun tamamlanması planlanıyor.

8 ay önce Türkoğlu

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu İlçesinde yapımı tamamlanan 1000 deprem konutu için 1 Şubat’ta kura çekilişi, 6 Şubat’ta ise anahtar teslimi yapılacak.

8 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, depremden önce 12 bin çalışanı bulanan Türkoğlu’ndaki Organize Sanayi Bölgelerinin (OSB) faaliyet alanlarını genişletmeye devam ettiğini söyledi.

8 ay önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi ve ilçelerde çeşitli nedenlerle deforme olan trafik işaret ve işaretçilerini bir bir yenilerken, sinyalizasyon sistemlerinin de tamirini gerçekleştiriyor.

8 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, vatandaşların refahını ön planda tutmayı amaçladıklarını belirterek, atılan adımların ilçenin yaşanabilirliğini artırmaya yönelik olduğunu söyledi.

8 ay önce Kahramanmaraş

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Dr. İrfan Karatutlu, partisinin Nurhak ilçesindeki faaliyetleri kapsamında önemli açıklamalarda bulundu. DEVA Partisi'nin yerel seçimlerde Kahramanmaraş genelinde rekor oy hedeflediğini belirten Karatutlu, bölge halkının desteği ve coşkusunu yerinde gördü.