8 ay önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, Göksun’da kırsal mahalle yollarında sel ve taşkınlar sonucu meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçmek için arterlerde kutu menfez imalatı ve şarampol temizliğini sürdürüyor.

8 ay önce Kahramanmaraş

Katıldığı programda gençlere İstanbul ziyareti sözü veren Başkan Hayrettin Güngör, sözünü yerine getirdi. Aileleriyle kafileyi yolcu eden Güngör, “Kahramanmaraşlı gençlerimizi, hafize kardeşlerimizi İstanbul’a, Ayasofya’ya yolcu ettik. Hayırla gidip gelsinler inşallah” dedi.

9 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta çeşitli suçlardan aranması bulunan, uyuşturucu ticareti ve hırsızlık yaptığı tespit edilen 128 şahıstan 66’sı tutuklandı.

9 ay önce Kahramanmaraş

Pençe – Kilit operasyonu bölgesinde şehit düşen Kahramanmaraşlı mehmetçikler P. Söz. Er Emrullah Gülmez ve Müslüm Özdemir’in ailelerine İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile taziye ziyaretinde bulunan Başkan Güngör, “Tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyoruz” dedi.

9 ay önce Kahramanmaraş

AK Parti, aralarında Kahramanmaraş’ında olduğu 17'si büyükşehir toplamda 48 belediye başkan adayını 18 Ocak Perşembe günü açıklayacak.

9 ay önce Kahramanmaraş

Türkoğlu'nda yapılan ev ve iş yerleri tadilatları sırasında ortaya çıkan hafriyat atıkları Büyükşehir Belediyesi tarafından temizlenirken, estetik açıdan oluşabilecek kirli görüntüler de önleniyor.

9 ay önce Kahramanmaraş

Sağlık altyapısının güçlendirilmesi noktasında Sağlık Bakanlığı tarafından otogar yanında hayata geçirilen 400 yatak kapasiteli Merkez Acil Durum Hastanesi’nin inşası hummalı bir şekilde sürüyor.

9 ay önce Türkoğlu

Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinin ardından Türkoğlu’nda devlet hastanesi olarak hizmet vermeye başlayan sağlık tesisine ulaşım sağlayan yolu sıcak asfaltla yeniliyor.

9 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında “Maraş Masalları” adlı eserin tanıtım programını gerçekleştirildi.

9 ay önce Türkoğlu

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, dürüstlük, tarafsızlık ve özveri ile çalışan gazetecilerin her gün bilgiye ulaşılmasını sağlayarak demokrasinin temel unsurlarından biri olan özgür basın için önemli olduğunu ifade etti.