9 ay önce Kahramanmaraş

Hanefi Mahçiçek öncülüğündeki Onikişubat Belediyesi, bu kez deprem sebebiyle küçülme yaşayan esnafa can suyu olma hedefiyle EXPO 2023 Sergi Alanı’nda Alışveriş Festivali ve Fuarı’nın açılışını gerçekleştirdi. Onikişubat Belediyesi’nin himayesinde, esnaf odalarının katılımıyla düzenlenecek olan bölgenin en kapsamlı ve en büyük Alışveriş Festivali ve Fuarı, 1 Ocak tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

9 ay önce Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “38 vatan evladının isimlerini yaşatmak için Şehitlik Anıtı inşa ettik. Bu anıt, şehitlerimizin hatırasını yaşatmak için bir sembol olacaktır. Bizi asla bölemeyecekler” dedi.

9 ay önce Kahramanmaraş

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti İl ve İlçe Başkanları, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ile belediye başkanları; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ederek şehrin güncel durumuna ilişkin bilgiler aktardı.

9 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, sevgi ve çoğulcu bir yaklaşımla hizmetlerine devam edeceklerini söyledi.

9 ay önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün vizyon projelerinden Ali Kayası Cam Teras ve Turizm Tesisleri, hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı. Kahramanmaraşlıların yanı sıra civar şehirlerden gelen yaklaşık 10 bin kişiyi ağırlayan tesis, ziyaretçilerini hayran bıraktı.

9 ay önce Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, her yıl elde ettikleri birinciliklerle birlikte, Türkoğlu’nun adını geniş mecralarda duyurarak geleneksel okçuluğun önemini vurguladıklarını söyledi.

9 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından yapılan saha çalışmalarında, kaçak sigara imalathanesi işleten 1 kişi tutuklandı.

9 ay önce Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediyesi'nin EXPO 2023 alanında oluşturduğu Gavur Gölü, Mamut heykeli ve Geleneksel Okçuluk temalı alan başarıyla tamamlanırken 2024 EXPO Fransa'ya katılım daveti aldı.

9 ay önce Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Osman Okumuş, başkan seçilmesiyle birlikte; “Kahramanmaraş için daha aydınlık yarınlara yürüyeceğiz” dedi.

9 ay önce Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Dulkadiroğlu ilçesi mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek Kahramanmaraş için gerekli çalışmalardan bahsetti.