10 ay önce Kahramanmaraş

AK Parti Türkoğlu Belediye Başkan aday adayı Abdurrahman Bağcı, seçim çalışmaları kapsamında dur durak bilmeden gezilerine devam ediyor.

10 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Ankara’da AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerini makamında ziyaret ederek, Kahramanmaraş’a ve Türkoğlu’na yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

10 ay önce Kahramanmaraş

4. Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri kapsamında düzenlenen ‘Edebiyatın Kayıpları’ adlı panelde, ahirete irtihal eden yazar ve şairler yâd edildi. Başkan Güngör, “Şehrimize şiir ve edebiyatın başkenti unvanını kazandıran yazar, şair ve fikir insanlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

10 ay önce Kahramanmaraş

Deprem Bölgesi STK Eğitim ve Vaka Çalıştayı’nın kapanış programına katılan Başkan Güngör, “Deprem sonrası hemşehrilerimizin yaralarını sarmak için cansiparane mücadele eden tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza, STK’larımıza ve gönüllülerimize ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Zor zamanlarda bir olduk, birlik olduk ve hamdolsun bugünlere geldik” dedi.

10 ay önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Offroad Şampiyonası finali tamamlandı. Ödül töreninde konuşan Başkan Güngör, “15 ilden 24 araç ve 48 sporcunun katılımıyla düzenlenen Türkiye Offroad Şampiyonası finaline ev sahipliği yaptık. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, mücadele eden ve dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

10 ay önce Kahramanmaraş

Onikişubat Belediyesi ve Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odası iş birliğinde EXPO 2023 Sergi Alanı’nda düzenlenen 4. Kahramanmaraş Tekstil Fuarı, yoğun katılımla kapılarını ziyaretçilerine açtı.

10 ay önce Türkoğlu

Engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara yönelik başlatılan “Alo Evde Bakım” uygulaması kapsamında Türkoğlu Belediyesi hizmetlerine devam ediyor.

10 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına Aday Adayı olma sürecini ve Türkoğlu’na yapılan yatırımları anlattı.

10 ay önce Kahramanmaraş

Türkiye Offroad Şampiyonası’nın finali Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilecek. 2 ve 3 Aralık tarihlerinde Kapıçam Tabiat Parkı’nda koşulacak final etabında 48 sporcu zirvede yer alabilmek için kıyasıya mücadele edecek.

10 ay önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, Kasım Kültür Sanat Sezonu kapsamında Yazar Hayati İnanç’ın katılımıyla ‘Hayata Şiirden Bakmak’ konulu söyleşi düzenledi. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.