10 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş'ta İl Jandarma Komutanlığı (KOM) ve Türkoğlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 10 bin 739 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

10 ay önce Kahramanmaraş

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Türkoğlu için Cumhur İttifakı ortak adayının Yeniden Refah Partisi’nden çıkarmayı teklif ettiği gündeme geldi.

10 ay önce Kahramanmaraş

Üstlendiği tüm görevlerde devletin şefkatini ve hizmetlerini, kendine has siyasi üslubuyla vatandaşlarla buluşturan Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş’ın yaralarını sarmak için Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıklamıştı. Hizmet ettiği her kulvarda sayısız başarıya imza atan Güvenç, “Şehrimin yeniden ayağa kalkması, kıymetli hemşehrilerimin her anlamda kazanım elde etmesi için adayım” dedi.

10 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu ilçesinin girişine yapılan Selçuklu mimarisinde ki şehir kapısı ve şehitlik tamamlandı.

10 ay önce Türkoğlu

Kahramanmaraş İl jandarma Komutanlığı’nın düzenlediği operasyonda bin 680 paket kaçak sigara ele geçirildi.

10 ay önce Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan ve Genel Sekreter Yardımcısı Cemil Toktay’ı makamında ziyaret etti.

10 ay önce Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Osman Okumuş, işsizlik oranının düşmesi, deprem bölgesinin yeniden inşası ve savunma sanayisinin geliştirilmesi gibi vizyonel başarılardan memnuniyet duyduğunu belirterek, “Türkoğlu ve şehrimizi daha da ileri taşıma taahhüdümüzü yineleyeceğiz” dedi.

10 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Aydın'ın Söke ilçesinde 658 dönüm üzerine kurulan Batı Kipaş Kâğıt Fabrikası’nı ziyaret etti.

10 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta, Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) tarafından, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO)’nın katkılarıyla ve Kahramanmaraş Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğiyle, deprem bölgesinde e-ticaret destek programlarının tanıtımını yapmak adına konferans düzenlendi.

10 ay önce Kahramanmaraş

Azerbaycan Diaspora Bakan Yardımcısı Valeh Hacıyev’i makamında ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Depremin ilk gününden itibaren yanımızda olan ve Azerbaycan Mahallesi’ni şehrimize kazandıran can Azerbaycan’ımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.