10 ay önce Türkoğlu

Engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına çalışmalarına devam eden Türkoğlu Belediyesi, engelli bir vatandaşa akülü araba hediye etti.

10 ay önce Kahramanmaraş

Sütçü İmam’ın vefatının 101. yıl dönümü münasebetiyle kabri başında düzenlenen anma törenine katılan Başkan Güngör, “Milli Mücadele kahramanımız Sütçü İmam’ı bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

10 ay önce Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı Osman Okumuş, AK Parti temayül yoklamasında Kahramanmaraş için hemen göreve başlayacak donanıma sahip olduklarını söyledi.

10 ay önce Türkoğlu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Celalettin Güvenç, AK Parti Türkoğlu İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.

10 ay önce Türkoğlu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş kendisiyle ilgili 10 soruyu cevapladı.

10 ay önce Türkoğlu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına aday adayı olan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş seçim çalışmaları kapsamında ilçe belediyelerini ziyaret etmeye başladı.

10 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Diş Hekimliği Fakültesi tarafından 22 Kasım Türk Diş Hekimliği Günü münasebetiyle Beyaz Önlük Giyme Töreni düzenlendi.

10 ay önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TBB ve JICA iş birliğiyle yürütülen “Kahramanmaraş’ın Yenilikçi Yeniden Yapılanması” stratejisi oluşturma planı ile ilgili devam eden çalışmalara ilişkin istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

10 ay önce Kahramanmaraş

Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, aday olma sebeplerini açıkladı.

10 ay önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör; AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, İl Başkanı, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ederek deprem sonrası devam eden ve planlanan projelere ilişkin güncel durumu aktardı.