10 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu’yu ziyaret eden Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, kente yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında istişarelerde bulundu.

10 ay önce Türkoğlu

Bir dönem Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevinde bulunan Abdurrahman Bağcı, AK Parti'den Türkoğlu Belediye Başkanlığı aday adaylığı için müracaatta bulundu.

11 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan Osman Okumuş, kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

11 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Cumhuriyetin 100. Yılı ve 6 Şubat Deprem Şehitleri Anısına düzenlenen Kurumlar ile Mahalleler arası Voleybol Turnuvasına katıldı.

11 ay önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, yaşanan afet dolayısıyla Avukat Mehmet Ali Kısakürek Caddesi üzerinde Ağcalı ve Sümbüllü Kavşağı arasında deforme olan kısmı yeniliyor.

11 ay önce Kahramanmaraş

Onikişubat Belediyesi’nin Cumhurbaşkanlığı himayesinde ev sahipliğini yaptığı Uluslararası EXPO 2023 kapsamında başlayan etkinlikler dizisi Çikolata ve Kahve Festivali ile devam ediyor. Kitap Fuarı’nın hemen ardından açılışı gerçekleştirilen bölgenin en büyük ve kapsamlı EXPO 2023 Çikolata ve Kahve Festivali, kapılarını ziyaretçilerine açtı.

11 ay önce Kahramanmaraş

Türkoğlu ilçesine yaptığı hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Başkan Osman Okumuş, Büyükşehir Belediye Başkanlığına Aday Adayı olduğunu açıkladı.

11 ay önce Türkoğlu

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde kurulan TUSAŞ uçak parçası üretim tesisinde Türkiye’nin çelik kanatları üretilecek.

11 ay önce Kahramanmaraş

Onikişubat Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı Uluslararası EXPO 2023 kapsamında yurt içi ve yurt dışından yayınevlerinin yanı sıra yerli ve yabancı yazarlar ile kitapseverlerin katılımıyla düzenlediği Kitap Fuarı’nı, açık kaldığı 8 gün boyunca 475 bin kişi ziyaret etti. Uluslararası EXPO 2023 Sergi Alanı ise 14 Ekim’de açıldığı günden bu yana toplamda 645 bin kişiyi ağırladı.

11 ay önce Kahramanmaraş

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili İrfan Karatutlu, TBMM kürsüsünden yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş'ın devam eden kronikleşmiş sorunlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yerel seçimlerin yaklaştığını hatırlatan Vekil Karatutlu:" İktidar yandaşlarına Kahramanmaraş'ı peşkeş çekiyor ama yaklaşan yerel seçimleri unutuyor' dedi.