11 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı aynı zamanda Türkiye Belediye Başkanları Birliği Kahramanmaraş il Temsilcilisi olan Osman Okumuş, kentte 2014 yılı öncesi 55 beldenin yaklaşık 150 başkanı ile bir araya gelerek içinde yapılan hizmetlerin yer aldığı kitabı başkanlara hediye etti.

11 ay önce Türkoğlu

Sanayi ilçesi olan, üreten ve üretim hattının içinde yer alan Türkoğlu’nda önemli atılımlar yapılıyor.

11 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, 25 - 26. Dönem AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak’ın vefat eden babası Mustafa Dilipak’ın cenaze törenine katıldı.

11 ay önce Kahramanmaraş

Adıyaman Kahramanmaraş Elektrik Dağıtım A.Ş.’den (AKEDAŞ) yeni abonelik başvuru süreçleri ile ilgili bir açıklama yapıldı.

11 ay önce Gündem

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Yönetim Kurulu, Alanya’da aylık toplantısını gerçekleştirdi, mesleki konularda görüşmeler yaptı ve bazı önemli kararlar aldı.

11 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu’nun başarılı bir hikâyesi olduğunu aktaran Başkan Osman Okumuş, 2014-2023 yılları arasında ilçede, sanayi, eğitim, tarım, spor alanlarında yapılan yatırımları anlattı.

11 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi, Kültür ve Sosyal Etkinlikler kapsamında konteynerkentte açık hava sineması düzenledi.

11 ay önce Kahramanmaraş

Onikişubat Belediyesi’nin Cumhurbaşkanlığı himayesinde ev sahipliğini yaptığı Uluslararası EXPO 2023 kapsamında organize edilen Kitap Fuarı’nın ilk konuğu sözleriyle gönüllere tesir eden şair ve yazar Serdar Tuncer oldu. Kitapseverlere seslenen Tuncer, “Düştüğümüz yerden kitapla kalkacağız. Yaralarımızı o kitaplardaki bilgilerle ve ilimle saracağız” dedi.

11 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) ev sahipliğinde “Deprem sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Destek Programı” düzenlendi.

11 ay önce Türkoğlu

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde İHH Vakfı ve İlim Yayma Cemiyeti beraberliğinde Gazze için kermes düzenlendi.