11 ay önce Türkoğlu

2 Millet Bahçesi ve 5 Spor kompleksini kente kazandıran Türkoğlu Belediyesi, ilçe de peyzaj çalışmalarına ağırlık verdi.

11 ay önce Türkoğlu

Eğitim alanındaki desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Türkoğlu Belediyesi, Başkan Osman Okumuş öncülüğünde ‘Eğitim Akademisi’ projesini hayata geçirdi.

11 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen "Türkiye Diri Faylarının Paleosismolojik Özelliklerinin Belirlenmesi Araştırma Platformu" isimli projenin imza törenine katıldı.

11 ay önce Kahramanmaraş

Orta hasarlı binaların güçlendirilmesine ilişkin alınan kararları açıklayan Başkan Güngör, “Bina sahiplerinin 4/5 çoğunlukla almış olduğu güçlendirme kararı, güçlendirme projesi ve yapı denetim belgeleriyle ruhsat almak için ilçe belediyelerine başvurularını yapabilirler. Tasarım Gözetmeni gereken binalarda da bakanlığımızın yapmış olduğu düzenlemeyle vatandaşlarımız bu hizmeti üniversitelerimizden, en az yüksek lisans mezunu akademisyenlerden de alabilecekler” dedi.

11 ay önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen basın kuruluşları için Basın İlan Kurumu öncülüğünde toplanan bağışlar yerine ulaştı. AFAD, basın kuruluşlarına verilmek üzere toplanan bağışlarla temin ettiği teknik ekipmanı Adıyaman, Hatay ve Kahramanmaraş’taki gazetecilere teslim etti. Gaziantep ve Malatya’daki gazetecilere ise yardımlar önümüzdeki günlerde yapılacak.

11 ay önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere Kahramanmaraş’a gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen ile Valilikte istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.

11 ay önce Kahramanmaraş

Alt yapı ve üst yapının yanı sıra ilçesinin kalkınması için çalışmalarını sürdüren Türkoğlu Belediyesi, Başkan Osman Okumuş öncülüğünde eğitim, ekonomi ve tarım alanlarındaki projelerini bir bir gerçekleştiriyor.

11 ay önce Kahramanmaraş

Türkoğlu’nda, Cumhuriyet Bayramı'nın 100.yıldönümü büyük bir coşku ve gurur içinde kutlandı.

11 ay önce Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediyesi, orta hasarlı binalara güçlendirme yapılabilmesi için ruhsat çıkarma çalışmalarına başladı.

11 ay önce Kahramanmaraş

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü coşkuyla kutlanırken basının demokrasi içindeki yerini ve önemini bir kez daha hatırlatan Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Gaye Coşkun, Cumhuriyetin 100. yılında, basın özgürlüğünün ve demokrasinin önemini bir kez daha vurguladı.