11 ay önce Türkoğlu

Kahramanmaraş’ın metropol ilçesi olma yolunda ilerleyen Türkoğlu Belediyesi, EXPO 2023 Sergi Alanı’na kurduğu stantla misafirlerine seyir zevki yaşatıyor.

11 ay önce Türkoğlu

İlçesindeki öğrencilerin daima arkasında olan Türkoğlu Belediyesi, Başkan Osman Okumuş öncülüğünde üniversiteye hazırlanan depremzede öğrencilere ücretsiz ‘sanal dershane kartları’ dağıttı.

11 ay önce Kahramanmaraş

Depremde en çok yıkıma uğrayan illerin acilen afet bölgesi ilan edilmesi gerektiğini vurgulayan DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili İrfan Karatutlu, "Bu bölgeler için özel teşvikler ve eylem planları oluşturmalıdır" dedi.

11 ay önce Kahramanmaraş

Depremzede gençlere yönelik Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe katılan Belediye Başkanı Necati Okay, çeşitli faaliyet ve aktivitelerle gençlik merkezinin gençlerin gözdesi haline geldiğini söyledi.

11 ay önce Kahramanmaraş

Alanda yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere şehre gelen İlbank Genel Müdürü Recep Türk'ü misafir eden Başkan Güngör, “Bakanlığımız ve İlbank iş birliğiyle hayata geçireceğimiz ortak projelerle altyapımızı en az 100 yıl boyunca şehrimize hizmet verecek şekilde yenileyeceğiz” dedi.

11 ay önce Türkoğlu

Türkoğlu ilçesinin yetiştirdiği Ali Gevrek, Antalya’da düzenlenen uluslararası Muay Thai Şampiyonasında İranlı rakibini yenerek kariyerine bir şampiyonluk daha ekledi.

11 ay önce Kahramanmaraş

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Kahramanmaraş’ta 82 bin 104 afet konutu, 30 bin 310 köy evi, 34 bin 504 depo-ahır ve iş yeri olmak üzere toplam 146 bin 918 bağımsız bölüm yapıyoruz.” dedi.

11 ay önce Türkoğlu

İslami İlimler Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, öğrencilere Türkoğlu’nun yaşam alanlarının ve millet bahçelerinin hafta sonu güzel vakit geçirmek isteyenlerin yeni adresi olduğundan bahsetti.

11 ay önce Türkoğlu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gezisi kapsamında 43 Gazi Anıtkabire uğurlandı.

11 ay önce Kahramanmaraş

Çağrı Merkezi Hizmetleri bölümü mezunlarının yüksek KPSS puanlarına rağmen atama mağduriyeti hala devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya seslerini duyurmak için Bakan makamına onlarca çiçek yollayan mezunlar, bununla da kalmayıp Bakan adına ağaç dikti.