1 yıl önce Türkoğlu

Türk Havacılık Uzay Sanayii AŞ’nin (TUSAŞ) Türkoğlu'nda uçak yapısalları tesisini kurmasıyla birlikte şehre ve ülkeye pek çok avantaj sağlanacağını aktaran Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Vizyoner üretim hattı Türkoğlu'nda olacak” dedi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve beraberindeki heyet, 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla ilçedeki Muhtarlar ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

1 yıl önce Türkoğlu

Konteyner çarşılardaki esnafları ziyaret eden Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, yerel esnafın satış yapmasını çok önemsediklerini söyledi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş’ta yaraların sarılması ve şehrin sorunlarına çözüm üretmek amacıyla önemli bir adım atılarak ‘Kızıl Elma Platformu’ kuruldu.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanlığınca ‘Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler İçin İş Gücü Piyasasını Destekleme (NEET)’ Hibe Tanıtım Programı düzenlendi. Bu proje kapsamında gençler meslek sahibi olacak.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından Beyazıtlı Mahallesinde başlatılan Şelale Park projesinde sona gelindi. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Necati Okay, kısa bir süre sonra parkı vatandaşların hizmetine sunacaklarını söyledi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Türkoğlu’nda, depremler nedeniyle evleri yıkılan ya da aldığı hasar sonucu kullanılamaz hale gelerek hak sahipliği müracaatında bulunan 7 bin 327 afetzedenin başvurusunun onaylandığı öğrenildi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Her ikisi de avukat olan Musab Hasırcı ve Şule Nur Öğütçü’nün nikâhını Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş kıydı.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Tarihi Kentler Birliği’nin 2023 Yılı Olağan 2. Meclis Toplantısı’nda konuşan Başkan Güngör, “6 Şubat depremlerinde tarihi ve kültürel yapılarımız da zarar gördü. Deprem bölgesinde yer alan 8 bin 444 tarihi yapıdan 169’u yıkıldı, 535’i ağır hasarlı, 390’ı ise orta hasarlı olarak tespit edildi. Deprem bölgesindeki kadim şehirlerimizi tekrar ayağa kaldırmak için Tarihi Kentler Birliği olarak yoğun bir çaba sarf ediyoruz” dedi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ı uluslararası anlamda tanıtacak dev proje EXPO 2023 geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen törenle açılırken, ülke bahçelerinin bulunduğu sergi alanında Türkoğlu Belediyesi de yer aldı.