1 yıl önce Kahramanmaraş

Deva Partisi Kahramanmaraş Milletvekili İrfan Karatutlu, kendisine yapılan saygısızlığı affetmedi. Meclis Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz’ün 2 kere araya girerek sözünü kesmesine salonu terk ederek tepki gösterdi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

İstanbul Sanayi Odası (İSO) çalışmasıyla gerçekleşen ve Türkiye ekonomisinin önemli bir yansıması olan "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesi açıklandı. Bu yılki liste de Kahramanmaraş'ın ilk ve tek holding'i olan Kipaş Holding'in 4 şirketiyle yer aldığı bildirildi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Pazarcık İlçesi’nde Trafik kazasına müdahale eden polis ekiplerine ateş açan 4 kişi jandarma operasyonuyla yakalanırken, şüphelilerin evlerinde yapılan aramada çok sayıda silah, mermi ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Vali Mükerrem Ünlüer ile Andırın’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan Başkan Hayrettin Güngör, “Andırın’ın katma değerini yükseltmek için yatırımlarımızı her geçen yıl daha da artırarak sürdürüyoruz” dedi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Şehrin edebiyatçı kimliği dikkate alınarak yeniden dizayn edilen Şairler Tepesi; Ahir Sofrası restoranı, Mihriban ve Mona Roza çay bahçeleri ile misafirlerini en güzel şekilde ağırlıyor.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş Türkoğlu modeliyle insanların doğdukları yerde doymalarını ve ilçenin potansiyelini artırmak adına çalışmaları genişlettiklerini söyledi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Köy evleri ile ilgili kış gelmeden teslim edileceğini belirterek: “Kıştan önce evlerin bitirilmesi için yoğun şekilde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'mız ve TOKİ çalışmalara devam ediyor” dedi

1 yıl önce Kahramanmaraş

Ankara’da düzenlenen Sweet Expo Dondurma ve Tatlı Fuarına katılan Celalettin Güvenç, “Dondurma üretiminde dünya markası olmuş bir şehiriz, burada üretilen dondurmaların eşi ve benzeri yoktur” dedi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Azerbaycan’ın Kahramanmaraş’ta yapacağı deprem konutları için Azerbaycan Şehir Planlama ve Mimari Devlet Komitesi Başkanı Anar Guliyev ile anlaşma imzaladı. Özhaseki, “Yaptığımız iş birliği anlaşmaları ülkemize ve kardeş ülke Can Azerbaycan’a hayırlı olsun. Biz bir millet, iki devletiz.” dedi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Vali Mükerrem Ünlüer ile Ilıca’yı ziyaret eden Başkan Hayrettin Güngör, “Ilıca’nın turizm potansiyelini artırmak için yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Bölgeye ulaşım sağlayan yolumuzu yeniledik. İnşallah buraya kazandıracağımız otel ve kongre merkeziyle Ilıca’nın katma değerini çok daha fazla artıracağız” dedi.