1 yıl önce Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediyesi ve Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu ile ortaklaşa düzenlenen Şalvar Güreşleri tamamlandı. Hem bölge güreşçileri, hem de kulüp güreşçilerinin kıyasıya mücadelesine sahne olan güreş müsabakaları, depremde hayatını kaybeden güreşçiler anısına düzenlendi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci, kentteki iş insanlarına seslenerek depremlerde yıkılan okulların yerine yenilerinin yapılması konusunda destek vermelerini istedi.

1 yıl önce Türkoğlu

Merhum kardeşi Hacı Mehmet Narlı adına Türkoğlu İlçesine bir okul kazandıran Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, Çakallıhasanağa Mahallesinin depremde ağır hasar alan okul binasının yeniden inşasını üstlenip, 84 gün içerisinde tamamladıklarını söyledi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD) Kahramanmaraş İl Başkanlığı, Tuzla Belediyesi koordinesinde 22 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında Kahramanmaraş Esnafı Alışveriş Günleri fuarı düzenleyecek.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Eğitime değer katan projelerine devam eden Onikişubat Belediyesi, 'Okuma-Yazma Kursu’ açıyor.

1 yıl önce Kahramanmaraş

4. Balık Festivali’ne katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Şehrimiz, tatlı su balıkçılığında Türkiye’de 3’üncü sırada yer alıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yıl hedefimiz daha da büyük. İnşallah bu alanda da şehrimizi ülkemizde 1’inci sıraya taşıyacağız” dedi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

2024 yılı yerel seçimlerinde Belediye Başkan Aday Adaylığına müracaat etmek için Kahramanmaraş’ta, AK Parti’nin 3 ilçe başkanı istifa ederken yerlerine ise atamalar yapıldı.

1 yıl önce Türkoğlu

Asrın felaketi depremlerden sonra 3 ay boyunca depremzede vatandaşlara yemek dağıtımı yapan bir esnafa Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş tarafından lokanta tahsis edildi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Mevcut hastanelerde depremle ortaya çıkan bina sorunları ve doktor eksikliği hastane ihtiyacını artırdığını aktaran Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eski Genel Başkan Yardımcısı ve 27. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, yeni hastanenin Yörükselim Mahallesindeki eski hastanenin bulunduğu alana yapılabileceğini söyledi.

1 yıl önce Türkiye

2013 yılında kurulan ve merkezi Antalya’da bulunan, Mersin İnternet Gazetecileri Cemiyetinin de üyesi olduğu Akdeniz Gazeteciler Federasyonu 10. Kuruluş yıldönümünü kutluyor.