1 yıl önce Kahramanmaraş

2023 – 2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı’na katılan Başkan Hayrettin Güngör, “Hüznümüz hala ilk günkü gibi taze ancak bugün yavrularımızın okullarına dönmesi biraz da olsa hepimize moral oluyor. 2023 – 2024 eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

1 yıl önce Türkoğlu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından görevlendirilen “İletişim Tırı” Türkoğlu’nda vatandaşlara Yerinde Dönüşüm Projesi hakkında bilgi verecek.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu ve Dulkadiroğlu Belediyesi iş birliğinde 22. Geleneksel Dereköy Şeref Eroğlu Şalvar Güreş Türkiye Şampiyonası müsabakaları 6 Şubat’ta yaşanan depremlerde şehit olan güreşçiler adına düzenlendi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Azerbaycan Bulvarı’ndaki geçici çarşılarda esnafları ziyaret eden Başkan Güngör, “Esnaflarımızın geçici iş yerlerinden duyduğu memnuniyete bir kez daha şahit olduk. AFAD ve kardeş belediyelerimizin destekleriyle şehrimizde oluşturulan 3 bin 615 geçici iş yerimiz esnafımıza umut oldu. Kalıcı iş yerleri ile ilgili de Bakanlığımız ve TOKİ inşa çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Tüm Türkiye’ye model olan ve Kahramanmaraş’ın eğitimine değer katan projeleri yeni eğitim-öğretim döneminde de sürdüren Onikişubat Belediyesi, bugüne kadar 8 bin 500 öğrencinin katıldığı ve yüzde 83’lük başarı oranıyla dikkatleri üzerine çeken Üniversite Hazırlık Kursları’nı yeniden başlatıyor.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu Modeli kapsamında ilçenin tarım ve sanayi sektörlerini geliştirerek halkın yaşam standartlarını yükseltmeyi, ilçeye katma değer sağlamayı ve daha fazla istihdam imkanları yaratmayı hedeflediklerini söyledi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

EXPO 2023’e yönelik bilgi kirliliği ve spekülatif haberlere basın toplantısında yanıt veren Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Kamuoyu duyurusu yayınladık ama ben bir kere daha sizlere söylüyorum EXPO 2023'ün iptali kesinlikle söz konusu değil. Cumhurbaşkanlığı himayesine giren bir proje nasıl iptal olur. Kahramanmaraş’ımızın geleceğine dair EXPO 2023 ile çizdiğimiz sürdürülebilir kalkınma vizyonunu başarıyla hayata geçireceğiz” dedi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Vali Mükerrem Ünlüer ile Önsen Kurtlar bölgesindeki kalıcı konut inşaatlarında incelemelerde bulunan Başkan Güngör, “TOKİ’miz, hayırseverlerimiz ve kardeş Azerbaycan tarafından Kahramanmaraş’ımıza yapılmakta olan konutlar yükselmeye devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın hedefleri doğrultusunda inşallah hemşehrilerimiz bir yıl içerisinde konutlarına kavuşacak” dedi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, ev ve iş yerlerinde yapılan tadilatlar sonrası oluşan hafriyat ve molozları bulundukları yerden alarak çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçiyor. İş makineleriyle bulundukları yerden alınan molozlar, hafriyat alanına taşınıyor.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 21 - 28 Ağustos tarihleri arasında icra edilen operasyonel faaliyetlerin raporları yayımlandı.