1 yıl önce Türkoğlu

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Afşin’de bulunan UNESCO Dünya Kültür Mirası kapsamındaki Ashab-ı Kehf Külliyesi önünde vatandaşlarla buluşan TOGG, büyük beğeni ile karşılaştı.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Onikişubat Belediyesi, Kahramanmaraş’ın ekonomisine ve turizmine önemli katkı sağlayacak olan EXPO 2023’ün iptal olduğuna ilişkin yayınlanan haberlerle ilgili kamuoyu açıklaması yaptı.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi Avasım Okçuluk Takımı Sporcusu Halil Kozanoğlu, Gazi Hava Koşusu Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi oldu.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın dev projesi EXPO 2023, uluslararası organizasyon tarafından alınan karar doğrultusunda, belirlenen tarihler arasında açılışı gerçekleşmediğinden dolayı iptal edildi.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, depremzede çocukları Başkanlık makamında misafir ederek, At ve Okçuluk Eğitim Merkezinde de keyifli dakikalar yaşattı.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş’ta sağlık alanında yaşanan sorunları gündeme getiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, “Sağlık rezaleti yaşanıyor. Skandalı yaşanıyor” dedi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

KAMEK’te Kaynakçı, İnşaat Boyacılığı ve El ile Alçı ve Çimentolu Sıva kurslarında eğitim alan kursiyerler sağlanan destek için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu’nda yeni yapılacak olan köy konutları için yer tahsisi çalışmaları tamamlandıktan sonra inşaat çalışmaları başlayacak.

1 yıl önce Türkoğlu

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Türkoğlu Kaymakamlığı’nda görev değişikliği oldu.