1 yıl önce Kahramanmaraş

Onikişubat Belediyesi’nin Cumhurbaşkanlığı himayesinde ev sahipliği yapacağı Uluslararası EXPO 2023’ün katılımcı ülkelerinden Kahramanmaraş’a ziyaretler devam ederken, Almanya Federal Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçiliğinde görevli Gıda ve Tarım Müsteşarı Thomas Huber ve beraberindeki heyet EXPO 2023 Sergi Alanı’nı ziyaret ederek, çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü olarak atanan Nurettin Gökduman’ı misafir eden Başkan Güngör, “Sayın Gökduman’a ziyaretleri için teşekkür ediyor, vazifelerinde muvaffakiyetler diliyorum. Kahramanmaraş’ımız için yüksek bir koordinasyonla çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, depremin ilk anından itibaren 11 ilde yapılan çalışmaları aktardı.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kahramanmaraş İl Temsilciği ve Türkoğlu Belediyesi tarafından düzenlenen lise öğrencilerine yönelik eğitim kampı kapsamında, öğrenciler Mersin’e yolcu edildi.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Onikişubat İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Mehmet Çimen'i ziyaret etti.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Depremden etkilenen Kahramanmaraş’ta ‘Yerinde Dönüşüm’ projesine afetzedelerin talebi yoğun şekilde sürüyor. Kahramanmaraş’ta ‘Yerinde Dönüşüm’ projesine yapılan başvuru sayısı 28 bin 581'e ulaştı.

1 yıl önce Kahramanmaraş

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Uzm. Dr. İrfan Karatutlu, depremden sonra Kahramanmaraş’ta yaşanan sorunları meclis gündemine taşıdı.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi ilçedeki kadınları İstanbul’daki kültür hazinelerini görmeleri için tur düzenlemeye devam ediyor.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, personellere yönelik iş sağlığı ve güvenliği semineri düzenledi. Hizmet kalitesinin artırılması ve personelin donanım kazanması noktasında eğitimlerin devam edeceği belirtildi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

TRT Haber tarafından Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen “Asrın Felaketinin 6. Ayı: Acının Merkez Üssü Kahramanmaraş Yeniden Ayağa Kalkıyor” yayına konuk olan Başkan Güngör, “Kalıcı konutların tamamlanması ile ilgili çok yoğun bir çalışma var. Sayın Cumhurbaşkanımızın koyduğu hedef doğrultusunda 1 yıl içerisinde konutların önemli bir kısmı teslim edilecek. Şehir planımıza altlık oluşturacak mikrobölgeleme çalışmasında son aşamaya geldik. Deprem Hafıza Müzesi için de uzman bir ekip oluşturduk