1 yıl önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) 2022-2023 Akademik Yılı mezunlarını düzenlenen mezuniyet töreni ile uğurladı.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Melikgazi Belediyesi ve hayırsever iş birliğiyle oluşturulan geçici yaşam alanının 2. etap teslim törenine katılan Başkan Hayrettin Güngör, “Çadırlardan konteynerlere hızlı bir geçiş sağlandı. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın belirlediği hedef doğrultusunda bir yıl içerisinde hemşehrilerimiz kalıcı konutlarına kavuşacak” dedi.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çimen’in Onikişubat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanması sonrası yerine Ramazan Çetin getirildi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Haftalık koordinasyon toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Orta hasarlı binaların dönüştürülmesi için 3 adet yöntemimiz var. Birisi güçlendirme, diğeri hak sahipliğine konu olma bir diğeri de yerinde dönüşüm yönteminden yararlanma” dedi.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu’nda; Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, örnek ve prestijli bir “Çarşı” yapılacağını bildirdi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, YİKOB tarafından gerçekleştirilen yıkım çalışmaları esnasında açığa çıkan tozu en aza indirmek amacıyla ekiplere sulama desteği veriyor.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Afşin’de görev yapan muhtarları misafir eden Başkan Güngör, “Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Afşin’de de deprem sonrası yatırımlarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah mahallelerimizin eksiklerini peyderpey tamamlayacağız. Muhtarlarımızla mahallelerimiz için uyumlu bir şekilde çalışmayı sürdürüyoruz” dedi.

1 yıl önce Türkoğlu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Yerinde Dönüşüm’ projesine başvuru sayısı 5’inci günde 80 bine ulaştı.

1 yıl önce Türkoğlu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından açıklanan Yerinde Dönüşüm projesi ve devam eden çalışmalarla ilgili hizmet verecek İletişim Ofisleri’nin yeri belli oldu.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Dostluk Platformu Başkanı Fatih Tiyek, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaretlerde bulundu.