1 yıl önce Kahramanmaraş

Programı kapsamında Kahramanmaraş’a gelen Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Eylül ayından sonra Kahramanmaraş’tan başkente her gün uçuş olacağını müjdeledi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Türkiye’nin gözbebeği savunma sanayi firması olan TUSAŞ’ın yılda 50 milyon dolarlık yatırımı ve 100 istihdam sağlayacağı Türkoğlu OSB içindeki tesisi için gün sayılıyor.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde hasat edilen ve kurutulan domateslerin ihracat yolculuğu başladı.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediyesi depremzede kadın vatandaşları, dünyanın kültür beşiği olan İstanbul’u daha yakından görmeleri adına sefer düzenlemeye devam ediyor.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kahramanmaraş’a gelen Güney Kore Mimarlar Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Chang-Sık Choi ve beraberindeki heyetle Büyükşehir Belediyesi’nde, 6 Şubat depremlerine ilişkin istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Onikişubat Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenecek Uluslararası EXPO 2023’ün gerçekleştirileceği Sergi Alanı’nın hem sürekliliğini artırmak hem de evlenecek çiftlere daha modern ortamda, daha iyi hizmet verebilmek amacıyla projelendirilen Nikah Sarayı, yapımının tamamlanmasının ardından hizmete açılarak, mutlu başlangıçlara ev sahipliği yapıyor. Yeni nikah salonunun ilk nikahlarını ise Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek kıydı.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi bahçesine Türk Böbrek Vakfı tarafından yapımı gerçekleştirilen diyaliz ünitesi açıldı.

1 yıl önce Kültür & Sanat

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, ilçenin inşa ve ihya sürecinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler paylaştı.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Türkoğlu’ndaki 45 afetzede lise öğrencisi Mersin’de 4 gün boyunca kampa girecek.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Çocuklar Oyunlarla İyileşir” 6 Şubat deprem Şehitleri turnuvasına katılarak çocuklara moral desteği verdi.